BJK SPOR: FERNANDES DÜĞÜMÜ…

MANİSA maçında muhteşem goller atan Q7 ve Fernandes için mayıs planı: Beşiktaş’ta mayıs planı belli; Quaresma ve Fernandes’i 30-35 milyon euroya satmak. Son Manisa maçında muhteşem goller atan Çete’nin iki üyesi için satış planı hazırlandı… Bir taraftan yeni başkan beklenirken bir diğer taraftan profesyoneller gelecek sezonki küçülme hareketı nedeniyle satış için düğmeye bastı.

O GOLLER BOŞA DEĞİL
İKİ futbolcunun menajeri Mendes ile daha önce yapılan görüşmelerde Beşiktaş, satış için sinyal vermişti. Manisa ağlarına bırakılan goller ve ikilinin iyi futbolu Portekizliler’in fiyatının da yükseğe çıkması anlamına geliyor.

BEŞİKTAŞ’taki beklenti şu: Kalan 3 hafta ve Play-Off maçlarında (6 derbi) bu iki oyuncu yüksek performans gösterir. Ardından EURO 2012 finallerinde Portekiz Milli Takımı ile boy gösterir. Mayıs ayında veya şampiyona sonrası iki oyuncuyu en az 15’er milyon euroya satarız…

PEKİ bu rakamlar nasıl oluşuyor? Bunun için iki yıldızın kariyerine bakmak yeterli. Quaresma daha önce en büyük transferini Porto’dan Dünya devi İnter’e geçerken yaptı. İtalyanlar 2008’de 25 milyon euro ödedi. Quaresma şu an formda ve 15-20 milyon euro arasında bir fiyat çekilecek.