BJK SPOR: BURSA’DAN FİKRET ORMAN’A DESTEK

URSA ve 9 ilçesindeki Beşiktaşlılar dernekleri, Beşiktaş Spor Kulübü’nün 25 Mart Pazar günü yapılacak genel kurulunda, başkan adaylarından Fikret Orman’ı destekleme kararı aldı. Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, yaptığı yazılı açıklamada, Bursa Beşiktaşlılar Derneği ile İnegöl, Yenişehir, Gölcük, Karacabey, Orhaneli, Orhangazi, Biga, Gemlik ve Mustafakemalpaşa dernekleri olarak genel kurulda adaylardan Fikret Orman’ın desteklenmesi yönünde karara vardıklarını belirtti.
”El birliği ile bir dünya kulübü yaratacağız” çağrısında bulunan Orman’ın yanında olduklarını belirten Ulus, şunları kaydetti:

”Dernekler olarak bu çağrıya duyarsız kalmadık. Beşiktaş ve spor camiası tarafından sevildiğine inandığımız Fikret Orman’ın, kulübün başına gelmesi halinde camiaya katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Yapılacak seçimler sonucunda kazanan kişiler değil, Beşiktaş Spor Kulübü olacaktır. Bu inançla tüm camiaya başarılı bir seçim geçirmeyi ve göreve gelecek olan kulübümüzün yeni başkanına da şimdiden başarılar diliyoruz.”