BJK SPOR: FİKRET ORMAN: “ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK”

SERDAL Adalı’dan sonra Yalçın Karadeniz’in de adaylıktan çekilmesinin ardından başkanlığın en güçlü adayı haline gelen Fikret Orman, şartların kendisini aday olmaya ittiğini söyledi… Camianın önemli isimlerinin taşın altına elini sokmaması nedeniyle kendisini sorumlu hissettiğini belirten Orman, “Tuncay Özilhan’ın aday olmasını çok istedim. Bu konuda baskı da yaptım” dedi…

ZENGİN YÖNETİM İSTİYORUM
Özilhan dışanda başka bazı isimlerle de çalışmalar yaptığını vurgulayan Orman, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yönetime taraftar temsilcisi almayayım. Alen Markaryan olayı spekülasyondan ibaret. Yola birilerine güvenerek çıkmadım. Ben gücümü Beşiktaş’tan alırım. Kulübün şu anda para desteğine ihtiyacı var. O nedenle zengin bir yönetim istiyorum.”

ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK
Spor medyasına açıklamalarda bulunan Fikret Orman, “Elimizde sihirli değnek yok. Pek çok şey bir araya gelince zamana ihtiyaç var” dedi. Orman, “Ben Beşiktaş’ın menfaati ne gerektiriyorsa onu yaparım. UEFA kriterleri artık başkanların para koyamayacağını söylüyor. Beşiktaş’ın şu anda ilk elden hemen 50-55 milyon euro’ya ihtiyaç var” şeklinde konuştu.