SPOR: GS’Lİ FUTBOLCULARDAN DERBİ YORUMU

FENERBAHÇE maçının zor geçeceğini söyleyen Johan Elmander, “Puan farkını 9’dan 12’ye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. ZORLU derbiyi değerlendiren Galatasaraylı futbolcular karşılaşma sonunda ligdeki puan farkını 12’ye çıkarmayı amaçladıklarını söylediler. İşte sarı kırmızılı futbolcuların derbi değerlendirmeleri…

Emmanuel Eboue: Ligdeki sıralamada F.Bahçe’nin üzerindeyiz, onlar bizi takip ediyorlar ve bu yüzden zor maç olacak. Evimizdeki maçtan sonra deplasmanda da onları yenmek istiyoruz.

Emre Çolak: F.Bahçe maçları G.Saray camiası için her zaman çok önemlidir. Bunu herkes biliyor ve herkes bu maçın farkında. F.Bahçe’yi de yenip liderliğimize devam etmek istiyoruz.

Tomas Ujfalusi: 6 maçtır kazanıyor olmamız çok önemli değil. Çünkü bu maç çok önemli bir mücadele ve büyük bir derbi. Zorlu derbiyi kazanmak için herşeyi yapacağız.

Johan Elmander: Çok zor bir maç olacak. Çünkü Fenerbahçe uzun zamandır kendi sahalarında maç kaybetmiyor. Puan farkını 9’dan 12’ye çıkarmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız.

Necati Ateş: Sadece saha içerisinde mücadele edip daha çok koşup her şeyi yapıp, elimizden geldiğince oradan 3 puanla dönmek. Bizim için gerçekten bu seriyi yakalamak çok önemli.

Ufuk Ceylan: Derbiler her zaman özel ve keyifli karşılaşmalardır. İnşallah biz de oradan galibiyetle ayrılıp F.Bahçe ile aradaki 9 puanlık farkı 12’ye çıkarmak istiyoruz.

Taraftarlar Aslanları Florya’dan uğurlayacak

Sarı kırmızılılar, maç sonucu ne olursa olsun takımlarını Metin Oktay Tesisleri önünde yine aynı şekilde karşılayacaklar.

YAPILAN anlaşma gereği derbiye G.Saray taraftarı alınmayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’na gidemeyecek olan sarı kırmızılılar, takımları için Florya’dan uğurlayacak. Galatasaraylı taraftarlar, UltrAslan’ın düzenleyeceği organizasyonla, bugün saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanacak. Taraftarlar, Florya’da çok sayıda bayrak, pankart ve meşale eşliğinde şov yapacak. Taraftarlar takımlarını Kadıköy’e uğurladıktan sonra dağılacaklar ve kafilenin stada geç kalınmaması adına konvoy yapmayacaklar. Karşılaşma sonunda da taraftarlar, maçın sonucu ne olursa olsun takımlarını Florya’da yine aynı şekilde karşılayacaklar.