SPOR: ZIEGLER: “DERBİNİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

FENERBAHÇE Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Reto Ziegler, takımımızın Cumartesi günü oynayacağı Galatasaray maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Ziegler, Galatasaray maçını kendi evimizde oynamanın önemli bir avantaj olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Galatasaray maçını kendi evimizde oynamak bizim için avantaj olacak. Rakip sahada oynamak bazı zorlukları beraberinde getirir. Kendi sahamızda, taraftarlarımızın oluşturacağı o muhteşem ambiyansta, onların desteği ile oynayacak olmak takımımız için büyük bir artı.”

Karşılaşmanın öneminin takım olarak farkında olduğunu dile getiren Ziegler, “Biz, bu maçın çok zor ve çok önemli bir karşılaşma olduğunu biliyoruz. Her iki takım üzerinde de baskı var. Ancak biz mümkün olduğunca bu baskıyı azaltıp gereken tüm çalışmalarımızı yapıyoruz.
İlk maçtan bahsedecek olursak karşı takım o maçta daha hırslıydı, kazanmayı daha fazla istiyordu. Biz de bu maçta o durumdayız. Sahaya çıktıktan sonra mücadele edeceğiz, teknik taktik olarak kalitemizi ortaya koymak ve en önemlisi maçı ve galibiyeti istemek ve bunu karşı takıma hissettirmek çok önemli” diye konuştu.