SİYASET: BAŞBAKAN: ÜLKEMİZİN KARNESİ YÜKSELDİ

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Edirne’den Hakkari’ye kadar bütün illerde yaptıkları yatırımlarla sağlık alanında yeni bir dönem başlattıklarını belirterek, ”Hükümetimiz, dünya sağlık kuruluşları nezdinde ülkemizin karnesini yükseltmiş durumdadır” dedi.
Başbakanlık Basın Merkezi’nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajında şunları kaydetti:

”Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı, tıp fakültelerinde görevli akademisyenlerimizi en içten duygularımla tebrik ediyorum. Tüm dünyada büyük önem kazanan sağlıklı yaşam hassasiyetine paralel olarak, tıp alanında da her gün önemli gelişmeler, yenilikler yaşanıyor, değerli kazanımlar elde ediliyor. Özellikle, teknolojinin ve bilimin ilerlemesiyle birlikte doktorlarımız, tıp alanında önemli başarılara imza atıyorlar. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını benimseyen hükümetimiz de insanımızın sağlığını, insanımıza hizmeti her şeyin üstünde tutmaya devam etmektedir.”