BJK SPOR: BÜLENT DERİŞ’TEN HEDEF AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ’TA Mart’ta yapılanacak genel kurulda başkan adaylarından Bülent Deriş, hedeflerini açıkladı. Deriş’in yaptığı açıklama şu şekilde: “Bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneğinin tarihinde çok özel bir gündür. Yakalanan tarihi fırsat tüm camiamızı kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile sonuçlanacaktır. Beşiktaşımızın tüm sorunlarını biliyoruz ve yaşıyoruz, çözümlerinin nasıl olacağını profesyonel bir bakış açısı ve amatör bir ruhla gerçekleştirmek için güçlü kadromuzla göreve hazırız.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneğinin gelirlerinin arttırılması, mali disiplin ve UEFA kriterlerine uyum birincil hedefimiz olacaktır. Mevcut gelirlerde artış Taraftar Kart Projesi, Tribün isim hakkı satışı, Yeni üyelikler yapılması, Stat gelirlerinin arttırılması, ürün çeşitliliği sayesinde artan Kartal yuvası gelirleri, başarıya endeksli gelirlerin artması neticesinde görev yapacağımız dönemde İLK YIL için tüm kadromuzun inanarak HEDEFLEDİĞİ GELİR 305 MİLYON TL’dir.

Yeni dönemde Beşiktaş taraftarı daha modern bir statta Müzesi, Üye Lokali, Kartal Yuvası ve Yemek Mekanları ile bir aile ortamı içinde maçlarını seyredecek, geçmişine değer veren yarına umutla bakan anlayışımız tüm camiamızı kucaklayacaktır.

Kısa zaman sürecinde hızlı bir çalışma gerçekleştiren ekibimizin ortaya çıkardığı projeler camiamıza ve tüm spor ailesine hayırlı olsun.

Nevzat Demir tesislerine alt yapının çalışması için yapılacak ilave iki adet futbol sahası , Akatlara yapacağımız ikinci spor salonu, Yönetim ve Tüm idari birimlerin Şan Öktem tesislerinde yeni binaya taşınması, Amatör branşlar için Fulya konaklama Tesisi, Kulübümüze çeşitli branşlarda sporcu yetiştirecek Beşiktaş Spor Akademisi, Ümraniye deki arsamızın ve Pendik Tesislerimizin güncel imkanlarla değerlendirilmesi, SÜLEYMAN SEBA Rezidans projesi düşünülen ve Beşiktaşımızn gelecegine hizmet için oluşturulan çalışmalarımızdan sadece bir kaçıdır.

Beşiktaşımızın geleceğinin belirlenmesinde Tek Adres Beşiktaş Kongre Üyeleri ve Tek Güc Beşiktaş Taraftarıdır.

Saygılarımla,

BÜLENT DERİŞ”