SPOR: BEŞİKTAŞ’A KİM BAŞKAN OLACAK!..

DEMİRÖREN’İN başkanlığı döneminde siyah-beyazlılar 1 lig şampiyonluğu, 4 kez Türkiye Kupası, 1 de TFF Süper Kupa’yı müzesine götüren siyah-beyazlılar, yine güçlü bir başkanın etrafında buluşmak için görüşmeleri sürdürüyor. Önceki günkü mali kongrede, ibradan çok yeni başkanı ve yönetim kurulunu konuşan eski üyelerin ya Hikmet Çetin liderliğinde güçlü bir yönetimi ya da Hasan Arat, Serdal Adalı, Murat Aksu ve Fikret Orman gibi isimlerin yer aldığı bir yönetimin kulübün başına gelmesi yönünde fikir birliğine vardılar.

SİNAN VARDAR DA ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜYOR
Milliyet’in haberine göre Beşiktaş camiasında Çetin dışında, Mesut Parlak’ın ismi de kulislerde dolaşmaya başladı. İstanbul Üniversitesi’nin eski rektörü olan ve camiada sevilen bir isim olan Parlak’ın da bazı kongre üyeleri tarafından ablukaya alınarak başkanlık adaylığı için ikna etmeye çalıştıkları gözlemlendi. Bugüne kadar sadece Levent Erdoğan başkan adayı olacağını açıklarken, Sinan Vardar’ın da aday olmayı düşündüğü belirtildi.

ADALI’NIN AİLESİ SICAK BAKMIYOR
Mali kongreye gelerek bir nevi nabız yoklayan Serdal Adalı’nın ise yeni dönemde Beşiktaş’ta başkan mı veya başka bir adayın listesinde yönetici olarak mı görev alıp almayacağı ise henüz netleşmezken, Adalı’nın ailesinin bu duruma soğuk baktığı ortaya çıktı.
Mali kongrede ibra sayısına bakarak yol haritasını çizmeyi planlayan Murat Aksu, bir süre daha gelişmeleri takip ederek başkan adayı olup olmayacağını açıklayacak.

(sabah)