EMLAK: ZORLU İNŞAATI METROYA ENTEGRE OLACAK

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul’un tam kalbinde inşaatı devam eden Zorlu Center, bölgedeki toplu taşıma ve bağlantı yollarının geliştirilmesi ve trafiğin rahatlamasına büyük katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçiriyor.
Yayaların Zorlu Center ile Gayrettepe Metro İstasyonu ve Zincirlikuyu Metrobüs Durağı’na ulaşımını kolaylaştıracak tünel ve altgeçitler yakında İstanbulluların hizmetine sunulacak.

Zorlu Gayrimenkul’ün İstanbul’a bir cazibe merkezi kazandırma hedefiyle projelendirdiği Zorlu Center’ın inşaatı, Zincirlikuyu’da hızla devam ediyor. Rezidans, performans sanatları merkezi, alışveriş merkezi, otel ve ofislerden oluşan beş ayrı fonksiyonu bir araya getiren Zorlu Center’da, adeta yeni bir kent meydanı yaratılıyor.

Çevreye ve İstanbul’a sorumluluk bilinci içinde çalışmalarını yürüten Zorlu Gayrimenkul, Gayrettepe Metro İstasyonu’ndan Zincirlikuyu Metrobüs’e bağlantısının yanı sıra Metrobüs’ten de Zorlu Center’a yayanın rahat ve emniyetli bir şekilde istediği noktaya ulaşmasını amaçlayan toplam 717 metre uzunluğundaki bağlantı tünellerinin inşaasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştiriyor. Gün içinde bölgeden geçen binlerce insanın yanı sıra yaklaşık 10.000 kişinin yaşadığı konut bölgesinin de faydalanması bekleniyor.