TEKNOLOJİ: SADECE 1 TL’YE 80 KM…

ELEKTRİKLİ bisikletlerle doğayı korumaya ülkemizden güzel bir örnek geldi. Elektrikli bisiklet kullanımına başlayarak doğayı koruyan Türkiye’nin ilk dağıtım şirketi oldu.Her gün yüz binlerce motorlu aracın çevreyi kirleterek yollara düştüğü Türkiye’de,satın aldığı elektrikli bisikletlerle küresel ısınmaya dur diyecek olan Aktif İleti,bu adımıyla insan sağlığına da katkıda bulunuyor.Saatte 40 km hızla çıkabilen elektrikli bisikletler,gün boyunca 80 km yol kat edebiliyor.Elektrikli bisikletler,kuryelerin performansını artırarak daha hızlı ve sağlıklı bir ortamda teslimat yapmalarını da mümkün kılıyor. Bir ay önce ST MAX marka elektrikli bisikletler satın alarak, belirlenen acentelerinde kullanmaya başlayan Aktif İleti,kısa bir süre içinde elektrikli bisikleti Türkiye çapında kullanıma sokacak.

Yapılan yatırımın geri dönüşünü ise 6 ay içinde almış olacak.Aktif İleti’nin bu adımı,her gün binlerce motorlu kuryenin yola çıkarak önemli bir çevre kirliliğine neden olduğu Türkiye’de,bir dağıtım şirketi tarafından atılmış en önemli çevreci adım olma özelliğine sahip.

Kolay kullanımıyla çalışanlara daha pratik bir ulaşım imkanı sunan elektrikli bisikletler,sessiz olması sayesinde de ses kirliliğini önlüyor.
Sadece 1 TL’ye 80 km yol kat ediyor
Herhangi bir prizden şarj olabilen elektrikli bisikletin aküsü,gerektiğinde çıkartılarak bisikletten ayrılarak da toplam 8 saatte şarj edilebiliyor.Yani akşam bisikletlerini şarja takan Aktif İleti kuryeleri,sabah dolmuş bir şarjla yola çıkıyorlar.Sadece 1 TL tutan bu şarj sayesinde kuryeler gün boyunca 80 km yol kat edebiliyorlar.Kuryeler pedal kullandıkları takdirde ise aküyü %30 oranında şarj edebiliyorlar.