SPOR: Q7’NİN 100.000 DOLARI UÇTU!..

BEŞİKTAŞ’IN yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın, Mersin İdman Yurdu maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle siyah – beyazlı yönetimle arası açıldı. Yönetimin, Portekizli oyuncuya sorumsuzca hareketi nedeniyle ağır para cezası vereceği ve cezanın en az 100 bin dolar olacağı iddia ediliyor. Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın, Mersin İdman Yurdu maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle siyah – beyazlı yönetimle arası açıldı. Yönetimin, Portekizli oyuncuya sorumsuzca hareketi nedeniyle ağır para cezası vereceği ve rakamın en az 100 bin dolar olacağı öğrenildi. Milliyet’in yaptığı habere göre; tedavisi nedeniyle ülkesi Portekiz’den belirlenen tarihte dönmeyerek zaten teknik heyet ve yönetimi kızdıran Ricardo Quaresma’nın bu gereksiz kırmızı kart ile bardağı iyice taşırdığı ve yıldız oyuncunun artık eskisi gibi el üstünde tutulmayacağı vurgulandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ile Quaresma’nın dün tesislerde uzun bir süre baş başa görüştüğü ve toplantının ardından Portekizli oyuncuya ceza verilmesinin gündeme geldiği bildirildi. Futbol Koordinatörü Tayfur Havutçu’nun da yönetimle ceza konusunda görüştüğü ve kesilecek rakamın birkaç gün içerisinde Quaresma’ya bildirileceği kaydedildi.
Siyah – beyazlı takımda yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra Ricardo Quaresma’nın dünkü idmana ise katılmadığı ortaya çıktı. Gördüğü kırmızı kart nedeniyle oldukça üzgün olduğunu Carvalhal’a söyleyen Quaresma bu nedenle dün sabahki antrenmanda izinli olarak yer almadı.

Fernandes’e ceza yok
Teknik Direktör Carvalhal’in bu oyuncuyla yaptığı görüşmede sorumsuz davranışlarının nedenini sorduğu ve takımını sorumsuzca 10 kişi bıraktığı için sert bir şekilde azarladığı öğrenildi. Öte yandan Kayserispor maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören Manuel Fernandes’e ise herhangi bir cezai yaptırım uygulanmayacağı bildirildi.