SPOR: İNÖNÜ’DE FUTBOL BİR BAŞKA

SİYAH-beyazlılar Spor Toto Süper Ligi’nin 24. haftasında bugün saat 20.30’da Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacağı mücadeleyi, PFDK’nın 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın taraftarlar ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar izleyebilecek. Ayrıca
karşılaşmayı kaldıkları kurumca görevlendirilmiş resmi refakatçileri yanlarında olmak şartıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklar da izleyebilecek.
Kadın ve çocuk taraftarlar için davetiye biletleri bugün Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden 10.00-20.30 saatleri arasında dağıtılacak. Davetiye bilet almak isteyen kadın taraftarlar nüfus cüzdanı fotokopisi getirmelerine gerek yok. Kadın taraftarlara sarı renkli biletleri hemen teslim edilecek. Ancak kadın taraftarlar yanlarında getirecekleri çocukların nüfus cüzdanını ibraz etmeleri gerekiyor.
VIP Tribünü ve Kapalı Tribün için bilet dağıtımı yapılacak. Ayrıca Mersin İdman Yurdu’nu desteklemek isteyen kadın ve çocuk taraftarlar için de Eski Açık tribünde yer ayrılacak.