SPOR: DERBİYİ KAZANIRIZ

KALİTELİ kadro yapımızla derbi maçta kazanan taraf biz oluruz. F.Bahçe camiasına teşekkür ederim! Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, pazar günü oynanacak derbide favori olduklarını söyledi. Radyospor’da Özgür Sancar’a konuşan Keçeli, “F.Bahçe iyi futbol oynamıyor, gerçi bizim de beklediğimiz futbolu oynadığımız söylenemez. Fakat şunu söyleyebiliriz, yaşadığımız puan kayıplarını dışarda tutarsak, kaliteli kadro yapımızla hem Mersin İdman Yurdu maçında hem de Şükrü Saracoğlu’ndaki derbide favori Beşiktaş’tır” yorumunu yaptı.

ÖNEMLi BiR ADIM
Derbiye Beşiktaş taraftarının da gitmesi yönünde kulüpler düzeyindeki olumlu temaslara da değinen ikinci başkan Keçeli şöyle devam etti: “Önce F.Bahçe taraftarına, sonra da F.Bahçe kulübüne teşekkür ederim. Futboldaki bu ayrımcılık, kamplaşma, cepheleşme olayının ortadan kaldırılması adına bir adım attılar. Beşiktaş taraftarının Kadıköy’de yerini alması Türk futbolunun sükunete kavuşması açısından önemli bir örnek teşkil edecektir.”

TARAFTARLAR SAHİP ÇIKAR
Siyah-beyazlı yönetici Metin Keçeli, 26 Şubat’ta yapılacak ve ibra tartışmalarına sahne olacağından bahsedilen Mali Genel Kurul’da, Beşiktaş taraftarının kulübüne sonuna kadar sahip çıkacağını söyledi. Keçeli, “Genel Kurul’dan en doğru karar çıkağına inanıyorum” ifadesini kullandı.