SPOR: FERNANDES MÜJDESİ

Kayseri’de kırmızı kart gördükten sonra hakem Kamil Abitoğlu’na küfür ettiği ve tükürdüğü iddia edilen Manuel Fernandes’in bu tip bir davranış içerisinde bulunmadığı raporlarda yer aldı. Portekizli’nin Fenerbahçe derbisinde oynaması kesinleşti. Beşiktaş’ın bu sezonki çıkışında
büyük rol oynayan Manuel Fernandes’in Kayseri’de gördüğü kırmızı kart, siyah-beyazlı renklere gönül veren taraftarları çok üzmüştü. Oyundan atıldıktan sonra çılgına dönen Portekizli yıldızı, takım arkadaşları durdurmakta zorluk çekmişti. Ayrıca Fernandes’in hakem Kamil Abitoğlu’na küfür ettiği ve tükürdüğü de öne sürülmüştü. Fanatik’in haberine göre, bu iddiaların doğru olmadığı dün ortaya çıktı. Hakem raporlarında bu tip bir davranışın yer almadığı ve Fernandes’in iki sarı karttan oyundan atıldığı yer aldı. Böylece Beşiktaş için büyük önem taşıyan Şükrü Saracoğlu’ndaki Fenerbahçe derbisinde Manuel Fernandes’in oynamasına engel kalmadı.

Sivok da sahada olacak
Ayrıca Siyah-Beyazlılar’ın savunmadaki kilit isimlerinden Tomas Sivok da sarı kart cezasını Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına çekecek ve derbideki yerini alacak. Böylece Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu maçını 11 kişi tamamlarsa, sakatlıklar dışında Fenerbahçe karşısına tam kadro çıkacak.
Eurosport