SPOR: GAZİANTEPSPOR’A KÖTÜ HABER

FİYAPI İnönü Stadı’nda bugün Beşiktaş ile karşılaşacak olan Gaziantepspor’a kalecisi Karcemarskas’tan kötü haber geldi. Sakatlanan yıldız futbolcunun iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Gaziantepspor’da şok… Takımın önemli isimlerinden kaleci Karcemarskas’ın, kasığında yırtık tespit edildiği ve iki hafta süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bugünkü Beşiktaş karşılaşmasında Litvanyalı file bekçisinin yerine, genç Mahmut Bezgin’in eldivenleri devralacağı ifade edildi. Karcemarskas’ın bugünkü Beşiktaş maçının yanı sıra Sivasspor ve Gençlerbirliği maçlarında da görev yapamayacağı dile getirildi.

Turgut da kadroda
Ancak Kırmızı-Siyahlılar’ın yeni transferi Turgut Doğan Şahin ise, bugün ilk kez Gaziantepspor formasını giyme fırsatı bulacak. Transferi olay yaratan ve Ankaragücü’nden önemli bir bedel karşılığında alınan Turgut Doğan Şahin’in, müsabakanın ikinci yarısında şans bulması bekleniyor. Önemli eksiklerinin bulunduğunu belirten teknik direktör Abdullah Ercan, “Tüm sorunlara rağmen oyuncularıma güvenim tam. Beşiktaş’ın yıldızları olabilir, ancak biz takım oyunuyla İstanbul’dan galibiyetle döneceğimize inanıyoruz” yorumunda bulundu.

Eşitlik bozulacak mı?
Öte yandan bugünkü maç öncesinde ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. İki takım arasında ligde oynanan son üç maçta da puanların paylaşıldığı görülüyor.
Fanatik