SPOR: “ÖZLEDİK NEREDESİN QUARESMA!… “

KARAKARTALLARIN dünya yıldızı Ricardo Quaresma’nın Lizbon yakınlarında soyulmasının Portekiz basınında yankıları dinmek bilmiyor. SOYGUN ile ilgili olarak önceki gün Q7’nin paraları hariç çalınan değerli eşyalarının çingenelerin reisi tarafından geri getirildiği iddia edilmişti. Portekiz basınında dün ise Quaresma’nın uyuşturucu ticaretinin merkezinde ne aradığı soruları tartışılıyor.
Lizbon’un 8 kilometre kuzeyindeki çingene mahallesi Chelas, uyuşturucu tacirlerinin merkezi olarak biliniyor. TVI kanalı ise soygunculardan birinin Quaresma’yı tanıdığını iddia etti.
QUARESMA’YI soyan Jackie lakaplı hırsız için hakim Carlos Alexandre tutuksuz yargılama kararı verdi. Portekiz’de bu tip davalarda hırsızların tutuksuz yargılanmak için serbest bırakıldığına dikkat çekildi. Bu arada Jackie aleyhine kanıtların güçlü olduğu fakat kesin bir kanıtın olmadığı da gelen haberler arasında.
BU ARADA kapalı tribünde Quaresma için pankart açıldı. Üzerinde Portekizli yıldızın resmi olan pankartta, ‘Nerdesin olum sen? Özledik seni Quaresma’ ifadesi yer aldı. Quaresma’nın bugün Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.
AKŞAM