SPOR: KARAKARTALLAR GALİBİYETİ DEĞERLENDİRDİ

BURSASPOR karşısında galibiyet için çok çalıştıklarını belirten Almeida, “Maçın başından itibaren çok baskı uyguladık. Uzun süredir gol atıp takıma faydalı olamıyordum ancak bugün gol atarak faydalı oldum, bu da beni çok mutlu etti. Attığım golde Necip’in de hakkını vermek lazım. İyi bir baskıyla topu kapıp bana göndermesi çok iyiydi. Bana sadece pozisyonu değerlendirmek kaldı. Edu’yu da tebrik etmek lazım. İyi bir futbolcu ve kuvvetli bir sol ayağa sahip. Böyle goller atması hepimizi çok mutlu ediyor. Çünkü hepimiz aynı hedefe yürüyoruz” diye konuştu.
Siyah-beyazlıların 2. golünü atan Edu attığı golün kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Benzer bir pozisyonda top az farkla dışarı çıkmıştı. Gol attığım pozisyon da hemen hemen aynı bir pozisyondu, belki de top bu sefer ayağıma daha iyi oturdu ve gol oldu. Bu maçı kazanmak için çok çalıştık ve galibiyeti çok istedik. Böyle bir galibiyet almak önemliydi. Kazandığımız bu maç mutluluk verici” ifadelerini kullandı.
Oyuna girdikten sonra karşılaşmanın skorunu tayin eden gole imzasını atan Mustafa Pektemek ise iyi bir seri yakaladıklarını söyleyerek, “Yenilmemek güzel. Çünkü güçlü bir rakibe karşı oynadık. Aslına bakarsanız bizim için zor bir maç oldu. Rakibimizin de önemli pozisyonları vardı. Pozisyon verdik ama kazandığımız için mutluyum” dedi.
Bursaspor karşısında alınan galibiyetle yüzlerin güldüğü Beşiktaş’ta takım izine çıktı. Siyah-beyazlılar, MP Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla başlayacak.