SPOR: “TAKIM OLARAK FARKLIYDIK”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Carlos Carvalhal 3-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından, “Bugün takım olarak her zamankinden biraz daha iyiydik” dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada iyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Takımının maça çok iyi hazırlandığını ve rakibi çok iyi etüt ettiklerini belirten Carvalhal, topa sahip olarak baskıdan kurtulduklarını söyledi. Bursaspor karşısında rahat bir oyun oynadıklarını belirten Portekizli hoca, zaman zaman topun hakimiyetini rakibe verdiklerini söyledi.
Carvalhal sözlerine şöyle devam etti: “Bursaspor iyi bir takım ve hatamızı değerlendirdi. İyi bir dönemden geçiyorlar. Ama biz ilerdeki oyuncuların başarısıyla çok iyi baskı kurduk. Bugün takım olarak her zamankinden biraz daha iyiydik. Maçın son anlarında ise kilidi kapatarak kazandık.”
Uzun süredir sakatlığı yüzünden takımdan ayrı kalan Quaresma’nın sakatlığına da dediğien başarılı hoca, oyuncunun ne zaman tam olarak dönceğini bilmediğini ama sağlık ekibinden aldığı bilgiye göre yıldız ismin kısa sürede sahalara döneceğini söyledi.

Eurosport