SPOR: KULÜP TEŞEKKÜR ETTİ

DÜN oynanan kupa maçının ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü bir teşekkür yazısı yayınladı. Kadın ve çocuklara yönelik yazıda şu cümlelere yer verildi: Kadın ve Çocuk Taraftarlarımıza Teşekkürler. Olumsuz hava şartlarına rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında takımımızı destekleyen kadın ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 2-1 kazanarak tur atladığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde, İstanbul, en soğuk günlerinden birini yaşadı.
Yağmurun ve rüzgarın da yer yer kendisini gösterdiği bu olumsuz hava şartlarına rağmen, kadın ve çocuk taraftarlarımız tribünlerdeki yerini alarak siyah-beyazlılarımızı hiç susmamacasına karşılaşma boyunca destekledi.
Olumsuz hava şartlarına rağmen karşılaşmayı izlemeye gelen, büyük bir özveri ile takımımızı destekleyen kadın ve çocuk taraftarlarımızla gurur duyuyor ve teşekkür ediyoruz.
Bununla beraber bu durumun tekrarlanmasına gerek kalmayacak şekilde, taraftarlarımızın sağduyulu ve kötü tezahürat konusunda daha duyarlı davranmalarını ve daha çok hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.