SPOR: BEŞİKTAŞ’A 1 MAÇ CEZA

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu Eskişehirspor maçındaki kötü tezahüratlar nedeniyle Beşiktaş’a 1 maç seyircisiz oynama ve 60 bin lira
para cezası verdi. PFDK, Beşiktaş’a 1 maç seyircisiz oynama verdi.
Siyah-beyazlıların Çarşamba günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la oynayacağı Türkiye Kupası 3. tur maçını sadece kadınlar ve çocuklar izleyebilecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Beşiktaş A.Ş.’nin; 04.01.2012 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş. -Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerinde 4. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 60.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

BİLET SATIŞI DURDURULDU
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından, Eskişehirspor maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verilen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın bilet satışını durdurdu.
Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, siyah-beyazlıların, 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çekeceği kaydedildi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar gereği karşılaşmayı yalnızca kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği belirtilirken, bilet satışlarının durdurulduğu, daha önce satın alınan biletlerin iade alınacağı kaydedildi.
Açıklamada, ”Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak mücadelede kadın ve çocuk taraftarlarımızın Fiyapı İnönü Stadı’nı doldurmasını ve takımımıza olan desteklerinin kesilmeden devam etmesini bekliyoruz” denildi.
Ntvspor.net