SPOR: FARK VAR!..

BİR tarafta futbolcuları peynir ekmek gibi kapışılan ve kümede kalmak için gençlerle yola devam eden 3 milyon Euro’luk Ankaragücü, diğer tarafta yıldızlar topluluğu, şampiyonluk adayı 80 milyon Euro’luk Beşiktaş… Oysa aradaki fark sadece kağıt üstündeydi!
Tarihinin en büyük krizini yaşayan Ankaragücü, oyuncularının paralarını ödeyemeyince futbolcuları teker teker serbest kalmaya başlamış, diğer kulüpler tarafından paylaşılmıştı. Takımın başına Hakan Kutlu getirilirken, genç hocanın ilk kararı A2 takımından takviye edilecek gençlerle yola devam etmek olmuştu. Geçen hafta sürpriz bir şekilde Mersin’i deplasmanda 2-1’le yıkan Başkent temsilcisi, dün de Beşiktaş karşısına toplam değeri transfermarkt.de verilerine göre 3 milyon Euro’yu bile zor geçen 18 kişilik kadrosuyla çıktı. Şampiyonluk adayı, yıldızlar topluluğu Beşiktaş’ın değeri ise Quaresma olmadığı halde 80 milyon Euro’nun üzerindeydi.

Son 15 dakikaya kadar…
Buna karşın iki takımın kağıt üzerindeki farkı sahaya yansımadı. Her ne kadar ikinci yarının son 15 dakikasında Beşiktaş tek kale oynasa da, Ankaragücü’nde futbolcular yorulana kadar oyuna hakimdi. Nitekim Sarı-Lacivertliler, sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.
Fanatik