SPOR: “BÖYLE USTA GÖRMEDİM”

BEŞİKTAŞ’IN Çek savunmacısı Tomas Sivok,“4 senedir buradayım, bir çok yıldızla beraber oynadım. Ancak Fernandes gibi bir duran top ustası görmedim” diye konuştu.
Siyah-Beyazlı defansın kilit isimlerinden Tomas Sivok, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ndeki röportajında takım arkadaşı Fernandes’e övgüler yağdırdı. Milli oyuncu, “Manuel Fernandes, şu ana kadar Beşiktaş’ta beraber oynadığım duran topları en iyi kullanan isim. Onun her vuruşunda topun nereye gideceğini gerçekten hissediyorum. Hatta elime gelen şansların yarısını değerlendirseydim, şu anda takımın en çok gol atan ikinci oyuncusu olabilirdim” diye konuştu. Savunmadaki partneri Egemen Korkmaz’ı da öven Sivok, “Egemen’le beraber oynarken, örneğin hava topuna çıktığımda, çok iyi biliyorum ki top benden
sekse bile biraz arkamda o var. Böyle bir oyuncuyla oynamak insanı gerçekten rahatlatıyor” dedi.

‘Olgunlaştım’
Zamanla daha iyi bir futbolcu olduğunu belirten deneyimli futbolcu, “Beşiktaş’taki dört sezon içinde olgunlaştığımı söyleyebilirim. Buraya geldiğimde 24 yaşındaydım ve aklım havadaydı. Şimdi ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Karakter olarak da daha sakin bir insan olduğumu söyleyebilirim” ifadesini kullandı.