SPOR: TRABZONSPOR VE PARDUBİCE BİLETLERİ SATIŞTA

BEŞİKTAŞ Milangaz’ın Trabzonspor ve BK Pardubice ile oynayacağı maçların biletleri Biletix’te satışta.
Hem ligde hem da EuroChallenge Kupası’nda başarılı bir grafik sergileyen Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, Trabzonspor ve BK Pardubice karşılaşmalarında Milangaz Arena’ya taraftarlarını bekliyor.
Siyah-beyazlılar, 4 Ocak Çarşamba günü Beko Basketbol Ligi 13. haftasında Bursa’da Tofaş’ın konuğu olduktan sonra iki önemli sınava çıkacak.

ÖNCE TRABZONSPOR SONRA BK PARDUBİCE
Ligin 14. haftasında Trabzonspor’u 7 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’te Beşiktaş Milangaz Arena’da ağırlayacak olan Beşiktaş, yeni yıldaki ilk iç saha maçından galibiyetle ayrılarak zirve tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor.
Beşiktaş, bu zorlu karşılaşmadan 3 gün sonra ise FIBA EuroChallenge Kupası 2. turu K Grubu ilk maçında Çek Cumhuriyeti’nden BK Pardubice ile yine Milangaz Arena’da karşı karşıya gelecek. 10 Ocak Salı günü oynanacak olan bu mücadele saat 20.00’de başlayacak.
Beko Basketbol Ligi’nin lideri Anadolu Efes’i 31 Aralık Cumartesi günü Milangaz Arena’da oynanan maçta 83-76 mağlup eden siyah-beyazlılar, Pops Mensah-Bonsu ve Carlos Arroyo gibi yıldız transferlerinin yanı sıra, Zoran Erceg, David Hawkins ve Can Akın’ın son dönemdeki müthiş performanslarıyla taraftarlara heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı.

BİLETLER BİLETİX’TE SATIŞTA
Her iki karşılaşmanın biletleri de Biletix’ten satışa sunuldu. Biletler Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alınabiliyor.

Bilet fiyatları şöyle:

Pota Arkaları: 10 TL
Protokol Karşısı: 15 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL