SPOR: “HEDEFİMİZ KUPA FİNALİ”

BAŞKAN Yıldırım Demirören, “Türkiye’ye gelmez denilen futbolcuları kadromuza kattık. Beşiktaş olarak UEFA Kupası’nda final hedefimiz sürüyor. Kavgamız, küçük hesaplar için değil, büyük Beşiktaş’ımız içindir. Ülke futbolumuzun sağlıklı olması en büyük temennim” dedi.
Başkan Yıldırım Demirören Hürriyet‘te yer alan habere göre, 2012 yılı için hem ülke futbolu hem de kulübü için başarı ve sağlıklı bir sezon diledi.
Taraftarlarına ve sporseverlere yılın ilk mesajını Hürriyet aracılığıyla veren Başkan şunları söyledi:“108 yıllık çok sağlam kökleri olan kulübümüzün çıtasının yükseğe çıkartılması konusunda yönetim kurulumuz ve derneklerimizle seferber olduk. Her fırsatta söylüyorum; sadece bugün değil, yarınlarımız için de birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, her Beşiktaşlının en önemli sorumluluğudur. Bunu başardığımız takdirde, hem Beşiktaş’ımızın başarıları kalıcı olur hem de çocuklarımıza olan borcumuzu layığıyla öderiz. Bu geleceğimiz için çok önemli.

Kalıcı eserler bırakmak en büyük arzumuz
Yönetime geldiğimizden bu yana kalıcı eserler ve zaferler için istikrarlı bir çalışma içine girdik. Zaman zaman önemli hatalar yaptık. Ama bu hatalardan dersler çıkardık. Beşiktaş taraftarının gurur duyacağı dünyaca ünlü oyuncuları transfer ettik. Türkiye’ye gelmez denilen futbolcular siyah beyazlı formayı giydirdik. Beşiktaş olarak UEFA Kupası’nda final hedefimiz sürüyor. Bunu gerçekleştirmek için çabalıyor ve çalışıyoruz.

G8’e girdik, önemli teklifler alıyoruz
Futbolun yanı sıra Beşiktaş Milangaz Basketbol Erkek Takımı’nı da artık tüm dünya tanıyor. Derbileri kazandık. Deron Williams gibi bir NBA yıldızını kadromuza kattık. Semih Erden’i de aldık. Bizler gibi oyuncularımız da Beşiktaş bayrağını en yüksek yerde dalgalandırmak için savaşıyor. Önümüzdeki yıllar Beşiktaş’ın altın yılları olacaktır.
Dünyanın en önemli takımlarının oluşturduğu G8 takımları ile dünyanın dört bir yanında önemli organizasyonlara katılma teklifi alıyoruz. Bizim kavgamız, küçük hesaplar için değil, büyük Beşiktaş’ımız içindir. Ülke futbolumuzun sağlıklı olması ise en büyük temennim.”