AKTÜEL: YENİ YILA ORTAKÖY’DE GİRDİLER

BEŞİKTAŞ Belediyesi, 31 Aralık Yılbaşı gecesi Ortaköy’de yeni yıl partisi düzenledi. Ortaköy’de bir araya gelen vatandaşlar sponsorların dağıttığı yiyecek ve içeceklerleri yerken bir yandan da canlı dj performansı ile kendilerinden geçtiler. Number One Tv işbirliği ile düzenlenen yılbaşı partisi katılanları memnun etti.
31 Aralık Cumartesi akşamı Ortaköy Meydanı’nda on bine yakın Beşiktaş Kentlisini buluşturan etkinlik, eş zamanlı olarak meydana kurulan dev ekranlardan izlendi.
İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin gelenekselleşen yılbaşı kutlamaları 31 Aralık Cumartesi gecesi dev bir açık hava partisiyle Ortaköy Meydanı’nda yapıldı. Binlerce Beşiktaşlı, gecenin erken saatlerinde başlayan DJ partileri, ses ve ışık şovlarıyla coştu. Yılbaşı heyecanına bürünen Beşiktaşlılar, gece boyunca Number One DJ’lerinin çaldığı, tüm dünyada liste başı olan en yeni parçalarla dans etti.
Yılbaşı kutlamasında saatler 00.00’ı gösterdiğinde Ortaköy sahilini dolduran binler, muhteşem bir havai fişek gösterisiyle coştu. 31 Aralık akşamı saat 21.00’da başlayan Beşiktaş Belediyesi yılbaşı kutlamaları, 2012’nin ilk saatlerine kadar devam etti.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, halka hitaben yayınladığı yılbaşı mesajında şunları kaydetti: İstanbul’un incisi Beşiktaşımızın meydanlarını ve caddelerini ışıl ışıl süslerle donatarak, coşkulu yılbaşı kutlamalarımıza hazır hale getirdik. 31 Aralık gecesi Ortaköy’de yapılacak yeni yıl partimizde Boğaz’ın yanı başında sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyacağız. Yaşlısıyla genciyle hep birlik-te, müzik ve ışık gösterileri eşliğinde yeni yıla gireceğiz.”