AKTÜEL: CHP 2012’Yİ VATANDAŞLARIN EVİNDE KARŞILADI

CUMHURİYET Halk Partisi, yeni yılı yurttaşların evlerinde karşıladı. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi, CHP İstanbul İl Sekreteri Ümran Köksüz, İl Başkan Yardımcıları ve CHP Şişli ve Kağıthane İlçe Başkanları’yla birlikte, Kurtuluş’ta ve Kağıthane’de gelir düzeyi düşük aileleri ziyaret etti, yeni yıllarını kutladı.
CHP’lilerin yeni yıl ziyaretlerinde ilk durak, Kurtuluş’ta Songül – Kamer Güngören çifti oldu. Çiftin yeni yılını kutlayan CHP’liler, beraberlerinde getirdikleri gıda ve giyim malzemelerinden oluşan yeni yıl hediyelerini aileye verdi.
CHP’lilerin bir sonraki durağı ise yine Kurtuluş’ta yaşayan Gökmen ailesi oldu. CHP heyeti, hasta yatağında tedavisi devam eden ailenin reisi Mesrup Gökmen’e geçmiş olsun dileklerini ileterek bir süre Gökmen ailesine misafir oldu. Mesrup Gökmen ve ailesiyle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen CHP’liler, yeni yıllarını kutladıkları aileye de içinde gıda ve giyim malzemeleri bulunan hediye paketlerini sundu.
Kurtuluş’taki ziyaretlerin ardından CHP’liler, Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde bir site kenarındaki gecekonduda iki torunu ve kızlarıyla birlikte oldukça zor koşullarda yaşan Susam ailesine misafir oldu. Suyu bulunmayan gecekonduda yaşayan ailenin sorunlarını dinleyen CHP heyeti aile reisi Mehmet Susam’ın isteklerini de tek tek not aldı. Aileye yardım sözü veren milletvekilleri ve İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, bu ziyaretin ardından aynı mahallede yaşayan Mehmet Bodur ve ailesini ziyaret ederek ailenin yeni yılını kutladı.
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, “Her kesimden yurttaşlarımızla birlikte olmak, onları dinlemek, onlarla dayanışma içinde olmak, onların dertlerini dinlemek ve sıkıntılarına ortak olmak amacıyla yurttaşlarımızı ziyaret ettik” dedi.
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise, “Yoksul yurttaşlarımızın yeni yıla ilişkin umutlarını korumalarını istedik, bu umutlara bir nebze de olsa katkı vermek istedik. CHP’nin toplumun bütün kesimleriyle dayanışma içinde olduğunu da özellikle belirtmek istedik. Zor koşullarda yaşasalar da bizleri misafirperverce karşılayan, umutlarını, sorunlarını, dileklerini, bir bardak çaylarını bizlerle paylaşan yurttaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.