SEMT HABERLERİ

Cicişler polisin başını yaktı!..
BEBEK- Trafik kontrolü, polisin başına iş açtı. Cicişler’e poz veren trafikçi, B bölgesinden C’ye atandı. İstanbul’un ünlü semti yine medyatik bir olayla gündeme geldi. Filmleri aratmayan olayın kahramanları ise popüler kültürün son ürünü olan Ceyda ve Esra Ersoy kardeşlerdi. Olayın basına malzeme olması, kız kardeşlerin alkolmetreye üflerken haberin boy boy fotoğraflarla kamuoyuna lanse edilmesinin ardından yetkililer olayla ilgili gerekli işlemlere başlamıştı.
Etilerde yine bomba paniği yaşandı
ETİLER- Koç Köprüsü altında şüpheli paket bulundu. Koç Köprüsü trafiğe kapatıldı. 26 Mayıs’ta da Koç Köprüsü altında elektrikli bisiklet üzerine konulan bombanın patlaması sonucu 1’i polis memuru 8 kişi yaralanmıştı. Daha önce düzenlenen bombalı saldırıyı göz önünde bulunduran polis köprüyü iki taraftan da trafiğe kapatarak önlem aldı. Bomba imha ekiplerinin incelemesi sonucu bomba çıkmadı.
Trafik kavgası adliyede bitti
ETİLER- Yol verme nedeniyle geçtiğimiz ay içinde kavga eden oyuncu Atilla Saral ile Ata Oğuz, birbirlerinden şikayetçi oldu. Kavgada Saral üç yerinden, Oğuz is sağ elinin baş parmağından yaralanmıştı. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne giden Saral, “Olay günü şahsa el işaretiyle yol verdim. Bana küfür etti. Otomobilimden indim, bıçaklandım” dedi. Ata Oğuz ise, “Atilla Saral cipiyle yolu kesmişti. Hakaret ederek bana yumruk attı. Korkutmak için birkaç kez salladım” dedi.
Barbaros Bulvarı’nda kaza
BEŞİKTAŞ- Ehliyetsiz ve alkollü şekilde araç kullandığı iddia edilen bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpması ile faciaya davetiye çıkardı. Gece saat 02.00 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada alkollü olduğu öne sürülen Ç.A.K. isimli sürücü gözaltına alındı. Yaya yaralı kurtuldu.
Okan Buruk ve eşi ölümden döndü
BEŞİKTAŞ- Çırağan Caddesi’nde eşiyle birlikte trafik kazası geçiren A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ve eşi yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Okan Buruk’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Buruk’un kaza geçirdiğini öğrenen futbol dünyasından çok sayıda kişi ziyaret için hastaneye koştu.