MAGAZİN HABERLERİ

BEBEK ALIŞVERİŞİ

ETİLER- Akmerkez’de görülen Çağla Şikel annesi ile birlikte ikinci çocuğu için alışveriş yapıyordu. Çocuk mağazalarını gezen Çağla Şikel, tanınmamak için şapka takarak dolaşmayı tercih etti. 5 aylık hamile olan Çağla Şikel’in kıyafetten olsa gerek karnı belli olmuyordu.
“YENİ YILDA AŞK İSTİYORUM”
ETİLER- Yok Böyle Dans yarışmasından elenen şarkıcı Nez, geçen hafta Etiler Şamdan’da yemek yedi. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Nez, yarışmadan elenmesiyle ilgili olarak “Partnerim ağır bir sakatlık geçirdi. Ben de yarışmadan ayrılma kararı aldım” dedi. Nez, “Hayatınız da birisi var mı” sorusuna “Kimse yok ama yeni yılda aşk istiyorum” şeklinde cevap verdi.
DUR DİYENE AŞK OLSUN
BEBEK- Bennu Gerede ile evliliğinin bitmesinin ardından Zeynep Tunuslu ile aşk yaşamaya başlayan fakat bu ilişkisi de kısa süren Cem Büyükhanlı’ya “dur” diyebilene aşk olsun. Büyükhanlı, başka bir güzel ile yakalandı. Bebek’te bulunan The Argentina isimli mekanda ismi meçhul genç bir güzel ile oldukça samimi bir şekilde görünen Büyükhanlı, sonrasında bayan arkadaşıyla Nişantaşı’ndaki evinin yolunu tuttu.
SEVGİLİYLE EL ELE
ETİLER- Emine Ün, sevgilisiyle görüntülendi. Emine Ün, Emre Kınay’la evliyken adının aşk dedikodularına karıştığı Tolga Karakaş’la geçtiğimiz hafta Akmerkez’deydi. El ele mağazaları dolaşıp yılbaşı için alışveriş yapan çift, ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı.
“VATANIM İLLE DE VATANIM”
BEBEK- Ünlü şarkıcı Deniz Seki geçen hafta Etiler Akmerkez’den çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcı Deniz Seki alışveriş yaptıktan sonra arabasını beklediği esnada basın mensuplarını karşısında görünce şaşırdı. Türkiye’yi terk edeceği hakkında dedikodular yayılan ünlü şarkıcı Seki; “Yok öyle bir şey uyduruyorlar, vatanım ille de vatanım” diyerek hakkında çıkan dedikoduları yalanladı.
SU’YUN TADI KAÇTI!..
ETİLER- Güzel oyuncu Pınar Altuğ, sevimli kızı Su ile Akmerkez’de alışveriş turuna çıktı. Gezmekten yorgun düşen Su, huysuzluk yapınca Pınar Altuğ, onu kucağına alarak gezintiye devam etti.
“AİLEMİZ GENİŞLİYOR”
ETİLER- Anne olduktan sonra kendisini kızı Ayşe’ye adayan Deniz Akkaya, geçen hafta Akmerkez’de objektiflere takıldı. Ayşe’nin isteği üzerine Petshop’tan balık satın aldıklarını söyleyen Akkaya, “Ailemiz genişliyor” dedi.
DAMAT ADAYI SINIFI GEÇTİ
ETİLER- Güzel oyuncu Aslı Enver, geçen hafta annesi Dilek Enver’le Akmerkez’deydi. Anne – kız kahve keyfi yaptı. Oyuncu Birkan Sokullu ile aşkının sürdüğünü söyleyen Aslı Enver, “Annem de ilişkimizi onaylıyor” dedi.
EVLİLİĞE ADIM ADIM
ETİLER- Kerem Alışık-Songül Öden çifti geçen hafta Etiler Sarıhan Çorbacısı’nda görüntülendi. Çifte Kerem Alışık’ın annesi Çolpan İlhan ve arkadaşı Yavuz Bingöl de eşlik etti. Fotoğraf çektirmekten rahatsız olan Kerem Alışık, karşısında objektifleri görünce yine tedirgin oldu. Objektiflere mutluluk pozu veren Öden’i görenler, “Songül poz vermeye alışık ama Kerem değil” yorumunu yaptı.
ÖZEL HAYATINI KONUŞMADI
BEBEK- Popüler mankeni Özge Ulusoy, geçen hafta Bebek’teki Argentina Steak’e girerken görüntülendi. Gazetecilerin kariyeri ile ilgili sorularına “Dans programımız devam ediyor. Dışarı bile çıkmıyorum. Evden dansa danstan eve hafta bir kere çıkıyorum onda da siz yakalıyorsunuz” dedi. Gazetecilerin aşk ile ilgili sorularına tepki göstererek “Ben özel hayatımla ilgili konuşmuyorum” diyerek hızla mekana girdi.