SPOR: ARENA’DA BASKETBOL RESİTALİ

BEŞİKTAŞ Kadın ve Erkek Basketbol Takımları, rakiplerini bugün Milangaz Arena’da ağırlayacak. 2011 yılının son günü olan 31 Aralık Cumartesi, önce Kadın Takımı ardından da Erkek Takımı rakipleriyle zorlu mücadeleler yapacak. Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 11. haftasında saat 13.00’de İstanbul Üniversitesi’ni konuk edecek.
Bu karşılaşmanın hemen ardından ise saat 15.30’da Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, Anadolu Efes ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.
Pops Mensah Bonsu’nun ardından Carlos Arroyo’yu kadrosuna katarak güçlenen Beşiktaş Milangaz, taraftarlarına güzel bir oyunla galibiyet hediye etmek istiyor. Lisansı yetiştirilen Arroyo da ilk kez Büyük Beşiktaş Taraftarı ile bu maçta buluşacak.
Beşiktaş Milangaz – Anadolu Efes maçına bilet alan taraftarlar Kadın Basketbol Takımı’nın maçını da izleyebilecek. Biletler Biletix satış standları ve Milangaz Arena bilet satış gişesinden alınabilecek.

Bilet fiyatları şu şekilde:

Protokol Karşısı ve Pota Arkaları: 10 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL

BEŞİKTAŞ MİLANGAZ ARENA’YA ULAŞIM
Beşiktaş Belediyesi’nin tahsis ettiği servis araçları saat 13.30-15.00 arasında Zincirlikuyu Metrobüs Durağı’ndan Milangaz Arena’ya taraftarları ücretsiz olarak götürecektir.