SPOR: WİGGİNS’İN YENİ YIL HEDİYESİ GALİBİYET!..

BEŞİKTAŞ’IN yeni yıldız kadın basketbolcusu Candice Wiggins, İstanbul Üniversitesi’ni yenerek yeni yıla galibiyetle girmek istediklerini söyledi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 11. haftasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak olan Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nın yeni transferi Candice Wiggins, ilk olarak 21 Aralık’ta deplasmanda oynanan TED Ankara Koleji maçında siyah-beyaz formayı giyen Candice Wiggins, Beşiktaş Milangaz Arena’da ise ilk kez taraftarlarımızın önüne çıkacak olmanın heyacanını yaşıyor.
İstanbul Üniversitesi karşılaşmasından galip ayrılmanın çok önemli olduğunu belirten Wiggins, “Bu yılın son maçına çıkacağız. Bizim için galibiyetin öneminin büyük olduğu bir maç olacak. Bu maçı kazanıp yılı mutlu bir şekilde bitirmek istiyoruz. Yeni yılda da aynı galibiyetleri sürdürebilmek için İstanbul Üniversitesi karşılaşmasını kazanıp iyi bir başlangıç yapmalıyız. Evimizde ilk defa bir karşılaşmaya çıkacağım, bu yüzden heyecanlıyım. Taraftarlarımızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.
Siyah-beyazlılar, rakibini 31 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Beşiktaş Milangaz Arena’da ağırlayacak.
Bu maçın ardından ise saat 15.30’da Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Milangaz-Anadolu Efes karşılaşmasına bilet alan taraftarlar Kadın Basketbol Takımı’nın maçını da izleyebilecek. Biletler Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden ve internetten alınabilecek.

Bilet fiyatları şu şekilde:

Protokol Karşısı ve Pota Arkaları: 10 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL