SPOR: HAVUTÇU NE ZAMAN DÖNECEK?..

ŞİKE soruşturması kapsamında sürdürülen soruşturmanın ardından gelen tahliyelerle Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun ne zaman görevinin başına geçeceği merak konusu oldu. Yıldırım Demirören, evinde ağırladığı Havutçu’yu yeniden takımın başına geçmesi için ikna etti ve tarih belirlendi. Beşiktaş’ta gözler yeni tahliye olan Tayfur Havutçu’nun takımın başına geçip geçmeyeceği konusunda vereceği karara çevrilirken, Stoke City maçı sırasında Başkan Yıldırım Demirören’in, evinde yenilen aile yemeği sırasında genç teknik adam ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
Sabah Gazetesi’nde “Fatih Doğan” imzasıyla yayınlanan habere göre; “Beşiktaş’ın teknik direktörü Tayfur Havutçu’dur” diyen Demirören’in bu açıklamasının jest değil, içeride aldıkları karar doğrultusunda yapıldığı ortaya çıktı. Son gelen habere göre Tayfur Havutçu, Stoke City maçıyla kolları sıvadı! Başkan Demirören’le maçla ilgili fikirlerini paylaşan Havutçu, sahaya inmek ve takımın başına geçmek için 27 Aralık tarihini belirledi.

5 AYLIK ALACAKLARI ÖDENECEK
27 Aralık’a kadar dinlenerek kendini toparlayacak olan Havutçu, diğer taraftan da takımıyla ilgili son raporları inceleyecek. İlk devrenin son maçı olan Karabükspor karşılaşmasının ardından yapılacak 4 günlük izin sonrası eşofmanlarını sırtına geçirecek olan Havutçu, ikinci yarı hazırlıklarında takımın başında olacak. Bu arada özel yemekte başkan Demirören’in Tayfur Havutçu’ya sezon başından bu yana alamadığı 5 aylık maşının da ödeneceği müjdesini verdiği öğrenildi.