SPOR: AKLANDI AMA NORMAL MAÇI YOK

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Stoke City’yi konuk edecek olan ve grup liderliği mücadelesine çıkacak Beşiktaş’ın sınavına verilen hakem Marcin Borski’ye “Aman dikkat” diyoruz…

13 Nisan 1973’te doğan Polonyalı hakem, 1999 yılında ülkesi Polonya’da en üst klasman seviyesine ulaştı, 2006’da FIFA kokartını taktı. Buraya kadar her şey normal. Ancak normal olmayan yönettiği bazı maçlarda yaşananlar… Şikeden küme düşürülen Zaglebia Lubin Kulübü adına çalıştığı iddiaları ve bir takım yolsuzluklara karıştığı ortaya atıldı ama aklandı.

SOSİSLİ PROTESTO
2005’te GSK Katowice-Odrea Wodzislac karşılaşmasını yönetti. Odrea’nın 3-0 kazandığı maçta 9 sarı kart 4 de kırmızı kart çıkarttı. Katowice taraftarları tarafından dövüldü ve saldırıdan soyunma odasını kilitleyerek kurtuldu. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde 3-3 biten S.Bükreş-Napoli maçında ev sahibi takım 16’da 3-0 öne geçti. Sonra Borski öne çıktı. 31’de Bükreş’ten 1 oyuncu attı. Skor 3-2’ye geldi. 4 dakika uzatma verdi 8 dakika oynattı ve Napoli 3-3’ü buldu. Romenler hakemi, protesto için Polonya’nın Büyükelçiliği’nin önüne Polonya sosisi bıraktı.