SPOR: YENİ AŞKI VE 1.4 MİLYON AVRO’YLA SEVE SEVE GİTTİ

ÜLKESİNDEN dönmeyen Guti, yolları ayırmak için yönetimin 1.4 milyon euroluk teklifine seve seve ‘evet’ dedi. Beşiktaş yönetimi, Mayıs 2012’de kontratı bitecek Guti Hernandez’in disiplinsiz hareketlerine daha fazla sabretmedi ve İspanyol oyuncunun sözleşmesini feshetti. Milli maçlar için verilen arada soluğu aldığı ülkesinden hala dönmeyen Guti’nin, “Artık yollarımızı ayıralım. Veda zamanı geldi” sözleri üzerine İspanyol yıldıza fesih için 1.4 milyon euro teklif eden Beşiktaş yönetimi “Evet” cevabı aldı.

BORSAYA BİLDİRİLDİ
Beşiktaş, Guti’nin sözleşmesinin feshi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirirken, haftaya İstanbul’a gelecek Guti’nin, basın toplantısı ile veda etmesi bekleniyor.

VİSKİ VE NARGİLE İLE İMZA
Yeni teknik direktörü Carlos Carvalhal’ın gözüne giremeyen Guti, Ümraniye’de ekstra idmanlar yapmak yerine Bebek’in yolunu tuttu. Bir elinde viski, diğer elinde nargile ile hayranlarını selamlayan 35 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş’ta yolun sonuna geldiğini gösterdi.

GELİŞİ OLAY OLDU
Beşiktaş ile anlaşan Real Madrid’in efsanesini havalimanında karşılamaya taraftarlar akın etti.

20 BİN TARAFTAR AKIN ETTİ
Quaresma gibi özel imza töreni düzenlenen Guti’yi taraftarı yalnız bırakmadı. İnönü Stadı’nda yerini alan 20 bin Beşiktaşlı’nın karşısına 14 numaralı siyah-beyaz formasıyla çıkan İspanyol yıldız, üçlü çektirmeyi de ihmal etmedi. İmza şov uzun süre konuşuldu.

ALKOL, KAZA, ÖFKE!
Maçtan sonra bara giden Guti, alkolü fazla kaçırdı. Aracıyla kaza yaptı, ehliyetine el kondu.

KAPTAN KUPAYI KALDIRDI
Üzülmez ‘in gönderilmesi sonrası kaptan olan Guti, hayal kırıklığı yaşadığı sezonda Türkiye Kupası ile teselli buldu.

KEYFİNE DİYECEK YOK!!!
Ülkesine giden İspanyol, kız arkadaşları ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.
FATİH DOĞAN

Guti’nin yeni aşkı ise Romina Belluscio oldu.