SPOR: BEŞİKTAŞ BASKETBOL TAKIMI ZORLU VİRAJDA

BEŞİKTAŞ Milangaz Erkek Basketbol Takımı, Eurochallenge Kupası’nda bugün Armia’yı Milangaz Arena’da ağırlayacak. Eurochallenge Kupası B Grubu ilk maçında Hollanda temsilcisi ZZ Leiden’i deplasmanda 86-58 mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, grubundaki ikinci maçını 15 Kasım Salı günü saat 19.00’da Beşiktaş Milangaz Arena’da Gürcistan temsilcisi Armia ile yapacak. Kupası’nın favori ekipleri arasında gösterilen Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, 15 Kasım Salı günü saat 19.00’da taraftarlarının tribünleri doldurmasını bekliyor.

BİLETLER 10 TL
Bu önemli mücadelenin biletleri Biletix’ten satışa çıktı. Protokol tribünü hariç tüm tribünler 10 TL. Protokol tribünü bilet fiyatları ise 100 TL olarak belirlendi.
Taraftarlar biletleri 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinin yanı sıra maç günü salon gişesinden temin edebilirler.

KOMBİNE KART SATIŞLARI SÜRÜYOR
Beşiktaş Milangaz Arena kombine kart satışlarımız devam ediyor. Taraftarlar kombine kartlarını Biletix’ten satın alabilir. Kombine kartlarda öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanıyor. Ayrıca maç günü kombine kartları salon gişesinden de alabilirler.

ARMİA MAÇI İÇİN SERVİS
Beşiktaş Milangaz – Armia karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarların salona rahat ulaşabilmesi için ring seferler yapılacak. 15 Kasım Salı günü saat 19.00’da başlayacak maç için saat 17.15 ile 18.30 arasında Zincirlikuyu Metrobüs durağından Akatlar Beşiktaş Milangaz Arena’ya Beşiktaş Belediyesi tarafından ring seferleri düzenlenecek.

AKATLAR’A ULAŞIM
Taraftarlar 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsüyle Milangaz Arena’ya ulaşabilirler. 17.40 / 18.05 / 18.25 hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş – Zincirlikuyu güzergahından Akatlar’a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu Durağı’nda inmek suretiyle taraftarlar Milangaz Arena’ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler. Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu – Levent güzergahından Akatlar’a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena’ya yürüyerek ulaşabilirsiniz. Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena’ya ulaşmak mümkündür.