SEMT HABERLERİ

Ortaköy’de zombi istilası
ORTAKÖY- Michael Jackson anısına aynı anda dans edilen “Thrill The World” organizasyonunun Türkiye ayağı Ortaköy’de gerçekleştirildi. “Thrill The World” organizasyonunun Türkiye ayağı, Ortaköy Meydanı’nda düzenlendi. Organizasyon için Ortaköy Meydanı’nda buluşan ve aralarında çocukların da bulunduğu 259 katılımcı, “zombi” kılığında sabahın ilk saatlerinde tüm dünyayla aynı anda dans etti. Organizasyon vatandaşlar tarafından ilgi görürken, her yıl ayrı bir sorumluluk projesi için yardım toplayan katılımcıların, bu yılki yardımları Van’daki depremzedelere gönderme kararı aldığı belirtildi.
Ciple denize uçtu ölüme neden oldu
BEŞİKTAŞ- Kullandığı cipin Dolmabahçe’de denize uçması sonucu aracın içindeki işadamı Şehmus Satır’ın ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Şişli eski Belediye Başkanı yardımcısı Halit Ayangil hakkında savcı hazırladığı mütaalasını açıkladı. Savcı Fethi Türkmen, sanık Halit Ayangil’in “taksirle öldürme” suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.
Atilla Saral
Etiler’de bıçaklandı!
ETİLER- Otomobille seyir halindeyken yaşanan trafik tartışmasında, eski manken, oyuncu Atilla Saral, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın eski şoförü Ata Oğuz tarafından bıçaklandı. Olayda iki bacağı ve sırtından hafif yaralanan Atilla Saral, yapılan tıbbi müdahaleden sonra, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’nde ifade verdi. Olay sırasında elindeki bir damar kesilen 55 yaşındaki Ata Oğuz ise, hastanede tedaviye alındı. Etiler’deki olay sonrasında Saral, şikayetçi oldu.
Havuz başında fuhuş çetesi çökertildi
BEŞİKTAŞ- Sibirya’da yaşayan Rus uyruklu kişiler tarafından İstanbul’da kurulan ve organize bir şekilde geceliği 1000 Euro karşılığında kadın pazarlayan 17 çete üyesi gözaltına alındı. Kurdukları bir internet sitesi ile Beşiktaş’taki 5 yıldızlı otellere, evlere, havuz başında düzenlenen seks partilerine kadın gönderdikleri tespit edildi.
Mezarlıktaki
cesedin sırrı
GAYRETTEPE- Duvarın dibinde elinde dualar yazılı kağıtlarla sabah saatlerinde bulunan cesedin sırrı çözüldü. Zincirlikuyu Mezarlığı’nda güvenlik tarafından bulunan cesedin 26 yaşında Volkan Kukul olduğu belirlendi. Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Kurkul’un yüksekten başı üstüne düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.