MAGAZİN HABERLERİ

EŞOFMANLI AŞK YÜRÜYÜŞÜ

BEBEK- Şu sıralar adı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile anılan manken Irmak Atuk’un eski sevgilisi işadamı Nuri Ensari yeni aşkını yine podyum dünyasından seçti. Dericilikle uğraştığı bilinen Nuri Ensari bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Azeri asıllı manken Nigar Talibova’yla aşk yaşamaya başladı. Nuri Ensari – Nigar Talibova ikilisi geçen hafta Bebek’te eşofmanlarıyla yürüyüş yaparken görüntülendi.

İŞTE BEBETO’NUN KIZI

BEBEK- Pop müziğin “Bebeto”su Burak Kut, kızı Aden Bucan ile ilk kez objektiflere yakalandı. Bu zamana kadar kızını objektiflerden gizlemeye çalışan Burak Kut, geçen hafta kızı ve eşi Cansen Yeni ile Bebek turu yaptı. Ünlü popçunun, kızına gösterdiği ilgi oldukça büyüktü ve kızının arabasını bile bir an olsun bırakmadı.

GENÇ AŞKI İLE OYUN

BEBEK- Seray Sever, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Tolga Tekin ile geçen hafta Bebek Kahve’de iskambil oyunu oynarken objektiflere yakalandı. Kendilerini oyuna kaptıran sevgililer, çeveresindeki kameraları bile fark etmediler.

“GEZİYORUZ”

ETİLER- Beşiktaş’ın eski Teknik Direktör Mustafa Denizli, genç eşi Evil Elçi ile bayramı İstanbul’da geçirdi. Akmerkez’de el ele alışveriş turuna çıkan Denizli çifti, “Ziyaretleri bitirdik, geziyoruz” diye konuştu.

“YOK ÖYLE BİR ŞEY”

BEBEK- Burak-Sema Hakkı’nın evliliğinin bitme noktasına geldiği iddialarına son noktayı Sema Hakkı koydu. Oğlu Rüzgar’la Bebek turu yapan Sema Hakkı, “Yok böyle bir şey. Nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Aslı astarı olmayan bir şey. Burak şu anda biraz üşüttüğü için evde yatıyor. Biz de oğlumla bu güzel günün tadını çıkarıyoruz” dedi.

KOMİK HİKAYELER

ARNAVUTKÖY- Cihangir müdavimlerinden Yetkin Dikinciler, geçen hafta Arnavutköy’deydi. Sevgilisi Aslı Orcan’la el ele Vira Vira Balıkçısı’na giren ünlü oyuncu, burada arkadaşlarıyla buluştu. Ekip, Yetkin Dikinciler’in anlattığı komik hikâyelerle keyifli bir gece geçirdi.

GECELERDE FERRARİ TURU

BEBEK- Popçu Demet Akalın bir süredir adının anıldığı Savaş Yılmaz’la geçen hafta görüntülendi. Geceye Arnavutköy’deki bir balıkçıda başlayan çift daha sonra soluğu Bebek’te aldılar. Gecenin finalini Gayrettepe’de bir gece kulübünde yapan ikili çıkışta soruları yanıtsız bırakarak Yılmaz’ın Ferrasi ile mekandan ayrıldılar.