SPOR: ARMİA BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

BEŞİKTAŞ Milangaz Erkek Basketbol Takımı’nın 15 Kasım Salı günü Armia ile oynayacağı maçın biletleri Biletix’te satışta. Eurochallenge Kupası B Grubu ilk maçında Hollanda temsilcisi ZZ Leiden’i deplasmanda 86-58 mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, grubundaki ikinci maçını 15 Kasım Salı günü saat 20.30’da Beşiktaş Milangaz Arena’da Gürcistan temsilcisi Armia ile yapacak. Gruptaki ilk maçında BG Gottingen’i 82-76 mağlup eden Armia karşısında taraftarlarından destek bekleyen Beşiktaş, karşılaşmadan farklı bir skorla galip ayrılmak istiyor. Eurochallenge Kupası’nın favori ekipleri arasında gösterilen Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, 15 Kasım Salı günü saat 20.30’da taraftarlarının tribünleri doldurmasını bekliyor.

BİLETLER 10 TL

Bu önemli mücadelenin biletleri Biletix’ten satışa çıktı. Protokol tribünü hariç tüm tribünler 10 TL. Protokol tribünü bilet fiyatları ise 100 TL olarak belirlendi. Taraftarlar biletleri 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinin yanı sıra maç günü salon gişesinden temin edebilirler.

KOMBİNE KART SATIŞLARI SÜRÜYOR
Beşiktaş Milangaz Arena kombine kart satışları devam ediyor. Taraftarlar kombine kartlarını Biletix’ten satın alabilir. Kombine kartlarda öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanmakta. Ayrıca maç günü kombine kartlar salon gişesinden de alınabilir.