SPOR: İnönü geçilmez


Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı maçın 90+3. dakikasında futbol sahasında ender görülen bir an yaşandı. Sağdan yapılan ortada Correa’nın kafa vuruşunda kaleci Cenk son anda uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi. Soldan kullanılan korner atışında önce kaleci Shovkovsky’nin kafa vuruşunda Cenk engelledi. Rakip oyuncuların bir kez daha kaleye gönderdiği topu savunma kale çizgisinden çıkardı. Kievli oyuncunun şutunda bu sefer Ernst topun önüne kendine attı. Bir kez daha topu önünde bulan rakip oyuncunun şutunda kaleci Cenk müthiş bir kurtarış yaptı ve galibiyeti getirdi.

“Happy Birthday Beşiktaş”
Beşiktaş kritik maçta doğum gününü kutlayan Egemen’in golüyle sonuca gitti. Siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev karşısında 67’de istediğini aldı. Uzatma dakikaları kabus oldu. Ukrayna temsilcisi son 25 saniyeye 8 şut sığdırdı. (2.2 saniyede 1 şut atıldı) Cenk 3 net kurtarış yaptı. Kartal, UEFA’da tur iddiasını devam ettirdi.

“Avrupa’da başka oynuyoruz”
Carvalhal, “Takım olarak iyi bir oyun sergiledik., neredeyse harika bir maç çıkardık. Maça iyi hazırlandık ve kazandık” dedi.

“Van’a yardım için atkılar için ceza verdiler”
PFDK, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle siyah-beyazlılara toplam 95 bin lira ceza verdi. Bu cezanın 20 bin lirasını Beşiktaş taraftarının Van depremzedelerine göndermek amacıyla 90. dakikasında sahaya attıkları atkılar yüzünden verilmesi dikkat çekiciydi.