SPOR: Demirören’in sözleri tartışma yarattı


Siyah-beyazlı camiadaki yönetim krizi, Beşiktaş-Dinamo Kiev maçının önüne geçti. Başkan Yıldırım Demirören’in önceki gün sarf ettiği “Artık herkes haddini bilecek. Bu isim benim ikinci başkanım dahi olsa ya istifa edecek, ya görevini yapacak” sözlerinin yankısı dün de sürdü. İkinci başkan Metin Keçeli, “Konuşmak istemiyorum. Dinamo Kiev maçını oynayalım, gerekirse bir açıklama yaparım” dedi. Dün İnönü Stadı’nda yerini alan Keçeli, sorulara cevap vermedi. Camianın ağır topları, “Keçeli, Demirören’le konuşmayı bekliyor, Konuşmasının içeriğini soracak ve ondan sonra kararını verecek” görüşünü bildirdi.

KOLOT: ADAYIM
İstifa etmeyi düşünmeyen Keçeli’nin “Başkan ne demek istiyor, anlayamadım. Cevap bekliyorum” dediği öğrenildi. Bu arada kulübün iyi yönetilmediğini savunan Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot da başkanlık için adaylığını koyacağını açıkladı. .

‘Adalı cevap verecek’
Beşiktaş’ın hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Ahmet Akpınar, Metris’te tutuklu bulunan Serdal Adalı’ya sahip çıktı. Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı’nın dava sonucu beraat edeceğine inanan Akpınar, “Serdar Adalı’nın Yıldırım Demirören’e gönül koyduğu yönündeki iddialar hakkında konuşmama kararı verdik. Sayın Adalı cezaevinden çıktığında, Tayfur Havutçu ile birlikte sorulan her soruya cevap verecek. Serdar Adalı, bu yöndeki sorulara cevap verecek medeni cesarete sahip bir kardeşimizdir” dedi. Siyah-beyazlı yönetici, Adalı’nın Demirören’e kırgın olduğu yönündeki söylemin birilerine rant sağladığını vurgulayarak, “Bu konuda polemik yaratmak istemiyorum” mesajını gönderdi.
Fatih DOĞAN / SABAH