SON DAKİKA MAGAZİN: Deniz Akkaya kızıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu… Halit Ergenç oğlu ile birlikte Bebek’teydi… Desmond isyan etti… Sezen Aksu Tatlıses’e mutluluklar diledi… Ceyda Ateş “Aşk yok” dedi…


Deniz Akkaya kızıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu

Deniz Akkaya, hızlı yaşamına kızı Ayşe’nin doğumuyla birlikte son verdi. Şimdilerde sadece kızı, Bağdat Caddesi’ndeki mağazası ve yeni projeleriyle ilgilenen eski manken, “Zaman içinde olgunlaştım, hayattan büyük dersler çıkardım” diyor. Akkaya şöyle diyor:
““Ayşe şu anda 1,5 yaşında ve bir Fransız okuluna başladı. Çok hızlı büyüyor. Şimdi koşuyor, hatta tırmanıyor. Kendi yemeğini yiyebiliyor. O 20’li yaşlara geldiğinde ben ruhu genç, kendine bakan bir anne olurum. Kendime iyi bakıyorum ve onun hızına ayak uydurabileceğimi düşünüyorum.”

**
Halit Ergenç oğlu ile birlikte Bebek’teydi

“Muhteşem Yüzyıl”ın Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, önceki gün oğlu Ali’yle Bebek’teydi.
Ergenç, “Muhteşem Yüzyıl”la aynı gün ve saatte yayınlanan “Kuzey Güney” diziyle ilgili sorular üzerine, “Gayet güzel bir dizi. Kıvanç da çok güzel bir oyunculuk sergiliyor. Onu başarılı buluyorum” dedi.

**
Desmond isyan etti: “Taran ilaçlarım için gerekli parayı ödemiyor”

Kanser tedavisi gören Desmond, Taran’ın kendisini maddi olarak zor durumda bıraktığını, bunu hasta olması için bilerek yaptığını iddia etti. İşte Desmond’un yazdıkları; “Yıllar önce hediye edilmiş mallarım var. Kendisinin de birden fazla malı vardır. Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum. İtirazı olan var mı. Sessiz kalmak, alttan almak, artık salaklık derecesine giriyor. Şok geçiriyorum. İlaçlarım için gerekli parayı ödemiyor. Bu nasıl bir beladır. Ben iyileşmeye çalışıyorum o beni hasta ediyor… İlaçlar olmadan nasıl iyileşeceğim…”

**
Sezen Aksu Tatlıses’e mutluluklar diledi

İbrahim Tatlıses’in sürpriz nikahıyla aynı saatlerde Sezen Aksu, arkadaş grubuyla Asmalımescit’te yemek yedi. Mekandan taksiyle ayrılan Minik Serçe, dekolte kıyafetiyle frikik vermemek için büyük çaba sarf etti. İmparator’un evliliğiyle ilgili soruları da yanıtlayan Sezen Aksu, şunları söyledi: “Kendisini tebrik ediyorum. Bence İbrahim Bey, son derece doğru bir karar verdi. Allah mesut etsin.”

**
Ceyda aşk yok arkadaşız dedi

Adını Feriha Koydum dizisinin kötü kızı Hande’yi canlandıran Ceyda Ateş, dizide Emir’i canlandıran Çağatay Ulusoy ile aşk yaşamadığını açıkladı. Habertürk’ün haberine göre; aşk iddialarını yalanlayan Ceyda Ateş, “Bu söylentilerin bir aslı yok! Çağatay dizideki diğer arkadaşlarım gibi iyi bir arkadaşımdır. Bu dedikodular ikimizin de özel hayatını etkiliyor” dedi