SON DAKİKA MAGAZİN: Gülşen şarkı yazacağı kişiyle bağ kurmaya çalışıyor… Tatlıses’e morali, izlediği tek bir film veriyor… Özge Ulusoy’daki değişimi çevresi anlattı… Ünlü şarkıcı ayağını kırdı, dizi senaryosu değişti…


Gülşen şarkı yazacağı kişiyle bağ kurmaya çalışıyor

Kral TV’de yayınlanan ‘Mehmet’in Gezegen’i programına konuk olan ünlü şarkıcı Gülşen, “Vaktimin çoğunu üretime ayırıyorum” diyerek şunları anlattı:
Organik bir bağ kurmam lazım
“Hayatımın merkezinde üretim var ama kimseye ‘Elimde bir şarkı var, bunu al’ demiyorum. Şarkımı vereceğim kişiyle arkadaş olmadan içime sinen bir iş çıkaramıyorum. Onunla vakit geçirmem, organik bir bağ kurmam dolayısıyla onu hissetmem lazım.”

**
Tatlıses Sermiyan Midyat hayranı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve aylardır tedavisi süren İbrahim Tatlıses’in Sermiyan Midyat hayranı olduğu ortaya çıktı. Ünlü türkücünün, TV izlemesine izin verildiği günden beri hastane odasında her gün defalarca Midyat’ın çektiği “Ay Lav Yu”yu izlediği, filmdeki her repliği ezberlediği öğrenildi.

Gözlerim doldu

Durumdan haberdar olan Midyat, geçtiğimiz günlerde Tatlıses’i ziyaret etti. Filmi bir kez da yönetmeni ve başrol oyuncusuyla izleyen Tatlıses, “Bu filmle moral buluyorum. Diyaloglardan en küçük figürana kadar hepsini biliyorum” diye konuştu. Bu ilgi Midyat’ı duygulandırdı: “İbrahim Tatlıses’in beğenisi ve filmimle moral bulması beni çok mutlu etti, gözlerim doldu.”

**
Özge Ulusoy’un değişimini anlattılar

Sedef Avcı, Ece Sükan, Selma Ergeç, Bergüzar Korel, Nur Fettahoğlu, Ceyda Düvenci, Melis Sözen ve Beste Bereket gibi ünlü isimlerin de kuaförlüğünü yapan Uğur Alevyılmaz, Özge Ulusoy’un değişimini anlattı:
“Özge’nin saçları kısa ve koyu renkliydi. Yaklaşık bir sene zarfında hem az az keserek hem de bakım yaparak saçı uzattık. Amaç incelenen ve yıpranan saçları temizleyerek saçın sağlıklı uzamasını sağlamaktı. Sonra rengini değiştirdik. Hiçbir kimyasal açıcı kullanmadan her boyada az yol kat ederek saçın rengini açtım. Işık olması için aralara çok hafif balyaj uyguladım.
‘Survivor’da güneş ve denizin etkisiyle saçının biraz daha açılacağını biliyordum. Yıpranmalara karşı korumak için de üç aylık keratin bakımı yapıp öyle uğurladım onu. Dönünce boyayla tekrar üzerinden geçtim ve Özge’nin şu anki rengine ulaştım. Tonu için kumral karamel diyebilirim. Bu ton Özge’ye gerçekten çok yakıştı. Tüm bu süreçte bana güvendiği ve kendini emanet ettiği için de ona minnettarım tabii.”

**
Ayağını kırınca senaryo değişti
Gökhan Özen, 1 Ekim’de TNT’de başlayacak “Yıldız Masalı” dizisinin setinde ayağını kırınca, senaryo yeniden yazıldı ve hikaye Özen’in ayağındaki alçıya uyacak şekilde değiştirildi. Birkaç hafta içinde sağlığına kavuşacağını açıklayan ünlü şarkıcı, dizinin üçüncü bölümünde alçılı halde izleyici karşısına çıkacak.