SON DAKİKA MAGAZİN: Tan Etiler’de aşıkları şarkılarıyla coşturdu… Özge Ulusoy annelik provası yaptı… Nouma Bebek’te görüntülendi… Demet Akalın Kanyon’dayken telefonu elinden düşürmedi… Paris Hilton Ortaköy’deki davete katıldı…


Tan şarkılarıyla aşıkları coşturdu

Demet Akalın, önceki akşam yeni aşkı Ender İnal’la Etiler Vitrin Club’daydı. Tan’ın seslendirdıği aşk şarkılarını el ele göz göze dinleyen ve gece boyunca birbirlerine kompliman yapan çift, objektiflere mutluluk pozları verdi.

***
Şenlendirici “Buzda Dans” etmem dedi

Hüsnü Şenlendirici’nin müzik aşkı ağır bastı, “Buzda Dans” yarışması için gelen teklifi reddetti. Ünlü klarnetçi, “Buzda Dans programı için yapılan teklıfı, klarnetimle dansı seçtiğim için kabul etmedim. O programda yer almam söz konusu değil” dedı.Uzun zamandır yeni albüm çıkarmayan Hüsnü Şenlendirici, sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Albüm hazırlıklarını tamamlayan Şenlendirici, kartonet fotoğrafları için de geçtiğimiz günlerde Mehmet Turgut’a poz verdi.

***
Paris Hilton Ortaköy’deki davete katıldı

Ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak üzere İstanbul’a gelen Paris Hilton, ülkesine dönmeden önce Esma Sultan Yalısı’nda kendisi için düzenlenen davete katıldı.
Hilton, fotoğraflarını çeken muhabirlere müdahale eden korumalarını “Görüntü alınmasına karışmayın” diyerek uyardı.

***
Nouma’dan twitter’dan kardeş mesajı

“Survivor” yarışmasında tanışıp arkadaş olan Pascal Nouma ve Özge Ulusoy, önceki gün Bebek’teki Lucca Bar’da objektiflere takıldı. Uzun sohbetin ardından Ulusoy’la aynı araca binerek oradan ayrılan Nouma, birkaç saat sonra Twitter sayfasına şu notu düştü: “Özge, senin gibi bır kız kardeşe sahip olduğum için şanslıyım.”

***
Demet Akalın Kanyon’daydı

Demet Akalın, önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi. Bir arkadaşıyla gittiği mekanda telefonunu elinden düşürmeyen Akalın’ın makyajsız hali dikkatlerden kaçmadı.

***
Özge Ulusoy annelik provası yapıyor

Takvim’in haberine göre; Arkadaşının köpeği Mia’yı kucağından düşürmeyen Ulusoy, “Çocuğum yok ben de Mia’yla annelik provası yapıyorum” dedi.

***