SON DAKİKA MAGAZİN: Transparan Özge Akvaryuma girdi!… Kurtlar Vadisi’nde sürpriz… Mete’nin karizması fena çizildi… Türk kadınlarıyla aynı moda zevkini taşıyoruz… Sezen Aksu yaza Açıkhava’da veda etti…



Transparan Özge Akvaryuma Girdi!
Erol Albayrak’ın su altındaki yaşamdan ilham aldığı yeni koleksiyonu, İstanbul Akvaryum’da tanıtıldı. Erol Albayrak’ın ‘Splash 2012 İlbahar/ Yaz’ hazır giyim defilesi, önceki akşam dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’da yapıldı. ‘Survivor’ yarışması finalistlerinden Özge Ulusoy, podyuma çıktığı parlak transparan kıyafetle balık gibiydi! 2011 Avrupa Birliği Kalite Ödülü sahibi olan Albayrak’ın, su altı yaşamından esinlenerek hazırladığı kreasyonu; Özge Ulusoy’un dışında Tuğçe Kazaz, Hande Subaşı, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, ve Didem Soydan gibi ünlü mankenler tanıttı. 60 tasarımın sergilendiği defilede, deniz canlılarıyla bütünleşen desenler öne çıktı. Defileyi annesiyle izleyen Çağla Kubat, gecenin sonunda Erol Albayrak’la birlikte konukları selamladı.
***

Kurtlar Vadisi’nde sürpriz
Tnt’ye transfer olan dizisi ilk bölümünde sadece Polat Alemdar’ın yeni imajıyla şaşırtmadı. Dizinin ilk bölümündeki esas şok, İnci’nin Polat’tan hamile kalmasının ortaya çıkması oldu. Gerçeği İnci’den öğrenen Polat Alemdar, neye uğradığını şaşırırken dizideki esas çatışma noktası Feller’den alıncak intikam üstüne kuruldu. İnci’den Feller’den alacağı intikam için yardım isteyen Polat, aldığı hayıryanıtı sonucu İnci’nin üstüne gitti ve olanlar oldu…
***

Mete’nin karizması fena çizildi
‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin Metesi Aras Bulut İynemli Reina’ya gitti. Bakın burada başına ne geldi… Onlar Türkiye’nin en şöhretli genç Oyuncuları ama karizmaları bodyguard’Lara sökmedi! ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin üç Oyuncusu; Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç önceki akşam gece kulubü Reina’da eğlenmek istedi. Ama geceyi boynu bükük tamamladılar.
***

Türk kadınlarıyla aynı moda zevkini taşıyoruz
Ayakkabı koleksiyonunu W Otel’de tanıtan Paris Hilton, “Türk kadınları çok şık giyiniyor. Onlarla aynı zevki taşıyoruz” dedi. Paris Hilton, kendi adını taşıyan ve Divarese mağazalarında satışa sunulan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak üzere W Hotel’de basın toplantısı düzenledi. Korumaları eşliğinde otele giriş yapan Hilton’u görüntülemek isteyen basın mensupları kalabalık nedeniyle yoğun çaba harcadı. Hilton, yerine oturduğu sırada çantasını kucağına koyarak, bacağındaki izleri saklamaya çalıştı. Türkiye’nin kültürü, mutfağı ve mimarisini çok beğendiğini belirten Hilton, “Türkiye’de tekrar bulunmaktan mutluyum. Türk insanları çok sıcak” dedi. Hilton, başarısının sırrını şu sözlerle açıkladı: “15 yaşında New York’a geldim. Orada uzun süre modayı takip ettim ama benim başarımın asıl sırrı sanıyorum kanımda var. Büyükbabam ve dedemin başarıları, bana da miras olarak kalmış durumda. 15 ayrı ürün markam var. Yeni bir albüm yapmayı düşünüyorum. Bir TV programında yer alacağım ve Filipinler’de bir beach kulüp açacağım.” Türk kadınlarının stilini çok beğendiğini ifade eden Hilton, “Dün akşam bir yemeğe katıldım ve buradaki kadınların çok şık giyindiğini gördüm. Türk kadınları benimle aynı zevki taşıyor. Avrupa’da en iyi satış Türkiye’de yapıldı. Türk kadınlarının benim ayakkabılarımı giymesi hoşuma gidiyor. Hayalim hep bir iş kadını olmaktı, bunu hedefliyordum. Hedefimi şu anda başarmış durumdayım” diye konuştu.
***

Sezen Aksu yaza Açıkhava’da veda etti
Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda dinleyicileri ile bir araya geldi. Aksu, şarkıları ve konserlerinin olmazsa olmazı haline gelen esprileriyle dinleyicilerine unutulmaz saatler yaşattı. Konserde, Sezen Aksu’nun “Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz…” mesajıyla müzik severlerin beğenisine sunulan ‘Öptüm’ adlı albümünün yeni şarkıları ve unutulmaz Sezen Aksu klasikleri yer aldı. Öte yandan Sezen Aksu konserde dinleyenleriyle, albümdeki ikinci klip olan ‘Vay’ın yeni klibini de paylaştı. Konserdeki ‘Sen Ağlama’, ‘Geri Dön’, ‘Git’, ‘Beni Unutma’ gibi klasikleşmiş eserlerin de yer aldığı potpori, dinleyenleri nostalji turuna çıkardı.