SON DAKİKA MAGAZİN: Efe Önbilgin Kanyon’da kızıyla yemek yedi, oyunlar oynadı… Halit Ergenç’i hayranları yolda yürütmüyor… Ceylan yeniden nikah masasına oturdu… Levent’e yine ünlü isimler akın etti… Boğaziçi’nde dünya mutfağı…



Hem yemek hem oyun

Efe Önbilgin, geçtiğimiz günlerde Deniz Akkaya’dan olan kızı Ayşe ile Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi. Oyun salonunda bol bol oyun oynayan baba-kız, daha sonra Midpoint’e geçip yemek yedi.

***
Ergenç’e sevgi seli…

Reyting rekortmeni ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıran usta oyuncu Halit Ergenç, önceki akşam Yunanistan seyahati dönüşünde Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı.
Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergenç, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin yurtdışında büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Birçok ülkede olduğu gibi geçtiğimiz haftalarda ‘Muhteşem Yüzyıl’ın Yunanistan’da da yayınlanması istendi. Bu istek üzerine bir ziyarette bulunduk. İlerleyen zamanlarda Yunanistan’da da ‘Muhteşem Yüzyıl’ DVD’leri satılmaya başlanacak.

***
Yeniden evlendi

Ceylan-Güçal Tanören’in nikahını Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen kıydı. Ceylan’ın nikah şahitliğini manevi babası Sami Hoştan, damat Güçal Tanören’in nikah şahitliğini ise çocukluk arkadaşı Erdem Sürme yaptı. Alişan’ın sahneye çıkığı gecede Berdan Mardini, Demet Akalın, Mustafa keser gibi ünlü isimler vardı. Damat Güçal Tanören, gelin Ceylan’a düğün hediyesi olarak son model spor bir Ferrari hediye etti.
***
Ajda Pekkan konser için yeniden estetik yaptıracak

1 Ekim’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da Somalili çocuklara yardım için konser verecek olan Pekkan, sahneye yenilenmiş ve ışıl ışıl bir yüzle çıkmak için estetik uzmanının kapısını çaldı. Pekkan, dün ünlülerin estetik doktoru olarak tanınan Serdar Eren’i görmek üzere Maslak Acıbadem Hastanesi’ndeydi… Yüzünün diri görünmesi ve kırışıklıkların silinmesi için Eren’e dolgularını yenileten sanatçı, yapılan dolgu enjeksiyonunun ardından hastaneden ayrıldı.

***
Levent ünlü isimleri ağırladı

İstanbul Levent’teki Yemek Pazarı, önceki gün ünlü isimleri ağırladı. Oyuncu ve manken Demet Öger’in tavsiyesiyle Levent Yemek Pazarı’nda gelen stil danışmanı George Blodwell ve Amerikalı oyuncu Darren Lee Darnborough, yemekleri çok beğendiklerini söyledi.

***
Boğaziçi’ne gurmeler geldi

Rasim Özkanca’nın sahibi olduğu Boğaziçi Borsa restoran, Yeditepe Üniversitesi’nin düzenlediği “Dünya Genç Aşçı Yarışması” finali için Türkiye’ye gelen gurme derneği Chaine Des Rotisseurs’ün 32 ülkeden 210 üyesine ev sahipliği yaptı.

***
Levent’te sinema keyfi

Pazartesi akşamı ELLE ve Kanyon işbirliğiyle düzenlenen, başrollerini Justin Timberlake ve Mila Kunis’in paylaştığı “Friends with Benefits” (Arkadaştan Öte) filminin özel gösteriminde cemiyet hayatının önde gelen simaları bir araya geldi. ELLE Ekim sayısının kapağını süsleyen Justin ve Mila’nın eğlenceli filmi, davete katılan konuklar tarafından da beğenildiu. Kanyon’daki ön gösterime Beliz-Derin Sarıyer, Dilruba-Levent Çelepçi, Ebru Şallı-Harun Tan, Ece Şirin, Salih Saka gibi ünlü isimler katıldı.

***
Survivor’cılar poz verdi

Modacı Zeynep Tunuslu, “Survivor”da hiç görmediği yarışmacı Tevfik ile objektife yakalandı. Yarışmadan aylar sonra geçtiğimiz akşam Asmalımescit’in ara sokağında, kapı önünde oturmuş sohbet ederken objektife takılan çift, flaşların patlamasıyla tedirgin oldu.

***
Yeniden davalık oldular

Matraş Deri’nin veliahtı Emre Matraş, eski eşi Hale Keleş’e, boşanırken 2 milyon dolar tazminat, aylık da 22 bin lira nafaka ödemeyi tahahhüt etmişti. Maddi anlamda krize giren Matraş, aylık 22 bin liralık nafakanın düşürülmesi için dava açtı. Bugün görülecek olan dava öncesi Emre Matraş içinde bulunduğu durumu Sabah gazetesinden Başak Çokan’a anlattı.

SES KAYITLARI VERECEK

“Eski eşim, her ay 22 bin lira alıyor. Bense burada elektrik ve su paramı ödeyemiyorum. Eşim Yeşim (Erçetin Matraş) 4 aylık hamile. İstediklerini yerine getiremiyorum. Eşimi doktor kontrolüne bile götüremiyorum! Hale Keleş’ten boşanmak için bozuk psikoloji ve baskıyla imzaladığım tazminat sözleşmesi yüzünden aç kalıyorum! Mallarıma haciz konuldu!” Matraş, tazminat miktarının düşürülmesi için açtığı dava çerçevesinde eşinin evlilikleri süresince kendisine sadık olmadığına dair belge ve ses kayıtlarını da mahkemeye sunacak.