SON DAKİKA MAGAZİN: Ünlü oyuncu oğlunun partisinde eğlendi…Pınar Öğün ve Mehmet Ali Alabora Etiler’de görüntülendi… Issız adam evlendi… Gülben Ergen’e sepette tavuk hediyesi… Zeynep Abdullah ve Eser Yenerler poz verdi…


Oğlunun partisinde eğlendi

Şebnem-Celal Çapa çiftinin oğulları Emre Çapa’nın sahibi olduğu mekanda düzenlenen partiye gelen Hatice Aslan, oğlunun çaldığı parçalar eşliğinde doyasıya eğlendi. Oyuncu, bir ara DJ kabinine geçip oğluyla objektiflere poz verdi.
***
El ele görüntülendiler

Pınar Öğün ve Memet Ali Alabora, geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden çift, “Aileye yeni bir fert katılacak mı?” sorusuna olumsuz yanıt verdi. Öğün, “Kendimizi hazır hissetmiyoruz. Rastgele çocuk yapmanın doğru olduğunu düşünmüyoruz. Ayrıca beden benim bedenim, ben de anneliğe henüz hazır değilim” dedi.

***
Birlikte el ele gezdiler

‘ÖYLE Bir Geçer Zaman Ki’deki performansıyla şöhret olan Farah Zeynep Abdullah ile oyuncu Eser Yenerler, Asmalımescit’te görüntülendi.Kameralardan rahatsız olan Eser Yenerler, ‘İlişkimizle değil oyunculuğumuzla bir yerlere gelmek istiyoruz. Zeynep’in kariyerinin bu tür haberlerle yıpranmasını istemiyorum. O yüzden objektiflerden sakınıyoruz’ dedi.

***
Gülben Ergen’e gıdaklatan hediye

GÜLBEN Ergen, Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali’nde sahneye çıktı. 1.5 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Ergen’i 20 bin kişi izledi.
Ünlü şarkıcı konserin sonunda büyük bir sürprizle karşılaştı. Festival Komitesi, katkılarından dolayı Gülben Ergen’e bir sepete konulmuş canlı tavuk hediye etti. Şaşkınlığını gizleyemeyen ve gülme krizine giren Ergen, ‘Daha önce bana hiç tavuk hediye edilmemişti’ dedi.

***
Issız adam evlendi…

‘Issız Adam’ filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Lale Cangal’la dünya evine girdi. Polenezköy’deki Village Park’ta yapılan kır düğününe yaklaşık 300 kişi katıldı. Cangal’ın nikâh şahitliğini dayısı, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal yaptı. Nikâh memurunun “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz” sorusuna ikisi de “Sonuna kadar evet” diye yanıt verdi.

Lale Cangal’ın nikâh çiçeğini, Mahsun Kırmızıgül’ün eski sevgilisi olan kardeşi, Mine Cangal yakaladı.

***