SON DAKİKA MAGAZİN: Sevilen dizinin oyuncuları bir araya geldi ve birlikte poz verdi… Ivana Sert podyumlara geri dönüyor… Beren Saat gece gezmesinde… Moda haftası ziyaretçileri, Türk yemeklerine bayıldı…


Aras Bulut oyuncu arkadaşı Yıldız Çağrı ile poz verdi

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Kav Butik’te yemek yerken görüntülendi.
Geçtiğimiz gün genç kızlarla bir bardan çıkarken çekilen fotoğraflarıyla gündeme gelen İynemli, muhabirlere sitem etti: “Ben sürekli kızlarla kaçamak yapan, o bar senin bu bar benim gezen biri değilim. Bazen görüntülenmek istemediğimde ön kapıdan değil de arka kapıdan çıkıyorum ama yine suçlu ben oluyorum!” Dizide Cemile karakterini canlandıran Ayça Bingöl de önceki akşam Etiler’deki bir restorandaydı. “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinin Mustafa’sı Fırat Çelik ve şarkıcı Mirkelam’ın da bulunduğu yemekte kahkahalar eksik olmadı.

Yıldız Çağrı Atiksoy’la poz veren Aras Bulut İynemli, “Yıldız’la sevgiliyiz, öyle yazın tamam mı” dedi.

***
Beren Saat Beyoğlu sokaklarında gezdi

Sıla’nın “Kafa Nereye Biz Oraya” şarkısına kulak verip gönüllerince eğlenen iki arkadaş, geç saatlere kadar Ece Bar’da kaldı, oradan Ofpera’ya geçti. Çıkışta alkolün de etkisiyle rahat tavırlar sergileyen, kameraları hiç umursamayan ikili, zaman zaman kahkaha krizlerine girdi. Renkli geceden geriye işte bu kareler kaldı.

Sarmaş dolaş

Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, Geceyi 03.30 sıralarında noktaladı. Mekandan çıkışta hafif yalpaladıkları gözden kaçmayan ikili, sarılarak birbirlerine destek oldu ve taksiye kadar bu şekilde yürüdü.

***
Ivana podyuma çıkacak

Yurdal Sert’ten boşanmaya hazırlanan ve son dönemde ihanet haberleriyle gündeme gelen Ivana Sert, bir süre ara verdiği işlerinin başına yeniden geçti. Ivana Sert, 2012 yazı için hazırladığı mayo koleksiyonunu 25 Eylül’de KKTC’deki Rocks Hotel’de düzenlenecek “Fashion Party”de tanıtacak.

***
Türk yemekleri mest etti

Sabah’ın haberine göre; İstanbul’dan ayrıldıktan sonra en çok Türk yemeklerini özleyeceklerini söyleyen Darren Lee, “Harika bir damak tadınız var” dedi. Blodwell ise, Türk modasının dünyada çok iyi bir yol kat ettiğini söyledi.