SON DAKİKA MAGAZİN: Kıvanç Tatlıtuğ yine kafaları karıştırdı… Ahu Tuğba’ya para cezası geldi… Demet Akalın için kavga ettiler… Dünyaca ünlü mankenler İstanbul’da… Tuğba’nın ikizlerinin cinsiyeti belli oldu


Kıvanç ile Azra Akın ayrılmadı mı?

‘Kuzey Güney’ isimli yeni dizisiyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, Azra Akın’la ayrıldığı iddialarını yalanladı. Milliyet’in haberine göre; Özel hayatıyla ilgili konuşmayı pek sevmeyen Tatlıtuğ, direkt bir açıklama yapmadı ama habershow.com’un “Kıvanç aslında Azra Akın ile hiç ayrılmadı” başlıklı haberini twitter hesabından yaydı. Tatlıtuğ’un Akın ile beraberliğinin sürdüğünü yakınları da doğruladı

Ahu Tuğba’ya para cezası

Sinema sanatçısı Ahu Tuğba’ya; kızı Ahu Anjelik Alajbegu adına kayıtlı Bodrum Yalıkavak’ta bulunan yazlığına imara aykırı eklentiler yapıldığı iddiasıyla Yalıkavak Belediyesi tarafından 5 bin 964 TL para cezası kesildi. Ahu Tuğba, Belediye Encümeni tarafından verilen para cezasının iptali için avukatıyla Muğla 1. İdare Mahkemesi’ne başvurarak yürütmenin durdurulması için başvuruda bulundu. Kızı adına avukatı kanalıyla yapılan başvuru için Muğla’ya gelen Ahu Tuğba, belediye başkanını suçladı. Tuğba, Yalıkavak’ın iskeleler dahil her yerinde kaçak yapılar olduğunu ileri sürdü.
***
Demet için kavga ettiler

Demet Akalın’ın bayramın birinci günü Tuncay Şanlı ve bir grup arkadaşıyla Reina’ya gittiği, sabaha karşı eğlenceye devam için aynı ekiple eve dönünce de eski sevgilisi Önder Bekensir’in evi basıp kavga çıkardığı haberi, magazin kulislerinde hızla yayıldı. Hürriyet’in haberine göre; Akalın, kavga haberleri konusunda sessiz ama durumdan hoşnut olduğunu saklamıyor.Önceki akşam Nişantaşı’nda düzenlenen bir partiye katılan Akalın, çıkışta konuyla ilgili soruları “Kavgayı duymadım” diyerek geçiştirdi. Muhabirlerin “Sizin yüzünüzden kavga etmişler, ne diyeceksiniz” ısrarı karşısında ise kahkaha atıp “Hoşuma gidiyor, ne güzel” diyen Akalın, başka soru sorulmasına fırsat vermeden otomobiline binerek oradan uzaklaştı.
***
Fontana İstanbulda alışveriş yaptı

Mango defilesi için ülkemize gelen Victoria’s Secret mankeni Isabeli Fontana, İstanbul’a gelen tüm yabancı ünlüler gibi soluğu Kapalıçarşı’da aldı. İhtişamından büyülendiği Kapalıçarşı’yı “Çılgın bir alışveriş merkezi” sözleriyle tanımlayan Fontana, 100 bin lira harcayarak mücevher, halı, hediyelik eşya aldı.

***
Ata Demirer elinden telefonu bırakmadı

Sevgilisiyle kendisine iPhone4 alan Demirer, uzun süre telefon işlemleriyle uğraştı. Demirer, kendine siyah, sevgilisine ise beyaz bir telefon seçti.

***
Tuba kız ikizleri için sevinçli

Tuba Büyüküstün, yakın çevresine ayrı yumurta ikizlerinin cinsiyetinin kız olduğunu açıkladı. Çift, bebeklerin kız olmasına özellikle sevindi. Yaklaşık 4 aylık hamile olan Büyüküstün, ikiz kızlarını dünyaya getirdikten sonra bir süre oyunculuğa ara verecek.

***

Cem Yılmaz özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyledi

Cansu Dere ile yollarını ikinci kez ayırdıktan sonra 48 yaşındaki Yaprak Özdemiroğlu ile adı anılan Cem Yılmaz, önceki gün City’s çıkışı görüntülendi. Her zamanki gibi kıyafetlerini siyah renkten yana tercih eden Cem Yılmaz City’s çıkışı aracını beklerken, son günlerde hakkında çıkan dedikodular hakkında, ‘Stilim değil. Ben bu konular hakkında konuşmam’ diyerek gelen aracına bindi. Trafik kurallarına uyan ve emniyet kemerini takan Cem Yılmaz’ın keyfi hayli yerindeydi.