SON DAKİKA MAGAZİN: Sevilen şarkıcı Tan, yüzünü gizledi… Boromir İstanbul’da… Beren Saat dedikodulara yanıt verdi… Cem Yılmaz’ın Cansu Dere’yle ilişkisi bir kez daha bitti… Şimdi moda zamanı… Fahriye Evcen oyuncu arkadaşıyla tartıştı…



‘Boromir’ İstanbul’da
Hollywood yıldızı Sean Bean, başrolünde oynadığı “Missing” adlı televizyon filminin çekimleri için Türkiye’ye geldi.
***
Tan yüzünü gizledi
Pop şarkıcısı Tan, önceki akşam esmer bir güzelle Eelence adlı gece kulübünde görüntülendi. İçeride yanak yanağa dans edip eğlenen Tan ve sevgilisi, kulüp çıkışında basın mensuplarının görüntü almasını istemedi. Ünlü şarkıcı, kapı görevlilerinin arkasına saklanmaya çalışırken sevgilisi, kameralara sırtını dönüp yüzünü saklamaya çalışarak otomobile bindi.
***
Hayatımda kimse yok
Pazartesi akşamı en yakın arkadaşı Belçim Bilgin ile Jamiroquai konserine giden Beren Saat, daha sonra Beyoğlu’nda katıldığı after partide “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde birlikte rol aldığı Fırat Çelik’le objektiflere takılmıştı. Saat’in geçen haftalarda yine Bilgin ile gittiği Paris seyahatinde de Çelik’in havalimanında kendilerini karşıladığı iddiası gündeme geldi ve Çelik ile Saat arasında yeni bir aşkın başladığı öne sürüldü. Üç yıldır yönetmen Levent Semerci ile beraber olan, hatta birkaç ay önce hakkında çıkan ayrılık söylentileri üzerine “Semerci’ye aşığım” diyen Saat, son iddialar üzerine “Benim hayatımda kimse yok” açıklamasını yaptı. Beren Saat böylece Semerci ile ayrılık söylentilerini doğruladı.
(Milliyet)
***

Cem Yılmaz’ın Cansu Dere’yle ilişkisi bir kez daha bitti
Ünlü komedyenin, geçtiğimiz hafta Etiler’deki Atakent Hillside’da Yaprak Özdemiroğlu ile samimiyeti bugünlerde herkesin dilinde. 48 yaşındaki Özdemiroğlu’nun sohbet ettiği spor hocalarına “Çok güzel giden bir ilişkimiz var” demesi ise kafaları karıştırdı.

Konseri yalnız izledi
Ünlü komedyen, Jamiroquai’nin Turkcell Kuruçeşme Arena’daki konserini ise yalnız izledi. Saat 19.00’da konser alanına gelen ve keyfi yerinde görünen Cem Yılmaz, Cansu Dere ile ayrılık haberleri hakkında yorum yapmaya yanaşmadı.
***

İbrahim Tatlıses twitter’la döndü
İbrahim Tatlıses Twitter’da!. İmparator Twitter’dan hayranlarına bir mesaj yayınladı. İşte İbrahim Tatlıses’in twitter’daki notu… Beni takip eden değerli arkadaslar.Dualarınızı kulağımda,sevginizi kalbimde hissediyorum.Sizleri çok seviyorum.Yakında görüşmek üzere.
***

Moda dolu bir hafta başladı
Moda dünyasının kalbinin attığı, sektöre yeni isimler kazandıran Istanbul Fashion Week, önceki akşam özel bir partiyle başladı. Partiye ünlü isimler akın etti. Her yıl moda dünyasına kazandırdığı isimlerle sektörün büyümesini hedefleyen Istanbul Fashion Week organizasyonu, geçtiğimiz gece W Otel’de düzenlenen özel bir partiyle start aldı. İstanbul Fashion Week Danışma Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Bahar Korçan, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İcra Komitesi Başkanı Cem Kaprol ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Yılmaz Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış partisine moda, sosyete ve magazin camiasından ünlü simalar katıldı. Parti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞI
***

Fahriye Evcen ve Merve Sevi kapıştı
Merve Sevi kendisini kıskandığını iddia ettiği Fahriye Evcen’e küstü. Sezonun iddialı dizilerinden Yalancı Bahar’ın iki güzeli Fahriye Evcen ile Merve Sevi’nin arasına kara kedi girdi! Dizinin fragmanlarında kendisine yer verilmeyen ve tanıtım bültenlerinde adı geçmeyen Sevi bu durumdan Evcen’i sorumlu tuttu. Fahriye Evcen’in kendisini kıskandığı için arka plana ittirdiğini düşünen Merve Sevi sette rol arkadaşıyla tek kelime konuşmadığı öğrenildi.
***