SON DAKİKA MAGAZİN: Tatlıtuğ’dan ayrılık nedeni… Alkoçlar çifti denizin tadını çıkardı… Yılmaz Erdoğan’ın minibüsü Fulya’da satışta… Kubat Hadise’ye sahip çıktı… Yönetmen-oyuncu birlikte görüntülenmek istemedi…

Azra Akın kıskandı ilişki bitti
DÜNYA Güzeli unvanlı Azra Akın’la Kıvanç Tatlıtuğ, üç buçuk yıl büyük aşk yaşadıktan sonra herkes evlenmelerini beklerken sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Ayrılığın ardından başka isimlerle aşklar yaşayan ikili, iki ay önce yine birlikte olmaya başlamıştı. Ancak ne var ki Akın ile Tatlıtuğ, ilişkilerini yine yürütemeyip iki haf ta önce ayrıldı. Kıvanç Tatlıtuğ’un, Twitter’dan, “İki yıl önceki hatayı tekrarladım” diyerek duyurduğu ayrılığın nedeninin kıskançlık olduğu ortaya çıktı.

SONGÜL ÖDEN’İ DE KISKANMIŞTI
İkilinin dostlarının söylediğine göre Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ’ un yeni dizisi Kuzey Güney’in tanıtım filmindeki rol arkadaşı Bade İşçil’le samimi görüntülerini kıskandı. Bu yüzden tartışan ikili ayrılık kararı aldı. Akın, daha önceki birliktelikleri döneminde de Tatlıtuğ’u Gümüş dizisindiki rol arkadaşı Songül Öden’den kıskanmıştı. Ünlü organizatör Erkan Özerman da bir röportajında, “Kıvanç’ın yükselişini Azra’nın kıskançlıkları engelledi ” demişti.

***
Alkoçlar denizde
ENDER-Gülşah Alkoçlar çiftinin kızları Neslişah ile Aslışah, Bodrum’da denizin tadını çıkarıyor. Bayram tatili için ailelerinin yanına giden iki kız kardeş önceki gün sörf tahtasıyla açılıp denize girdi. Neslişah’la Aslışah’ın sörf tahtasının üzerine çıkmak için verdiği mücadele sahildekileri gülümsetti.

***
Erdoğan VIP minibüsünü satıyor
Birçok komedyen gibi lüks araç tutkusu olduğu bilinen Erdoğan, geçtiğimiz aylarda garajına yeni bir araç daha eklemişti. Önceki hafta VIP minibüsünü Fulya’da bulunan Doruk Galeri’ye bırakan ve daha lüks bir VIP minibüs alacağı söylenen Erdoğan, aracı için 50 bin TL istiyor.

***
Kubat Hadise’ye sahip çıktı
Konser öncesinde basın mensuplarının sorul arını yanıtlayan Kubat, konu yurtdışında doğup büyüyen sanatçılara geldiğinde, son günlerde Türkçesi bozuk olduğu için eleştirilen Hadise’ye, şu sözlerle sahip çıktı:

“Yurtdışında bir Türk olarak yaşamanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Kendi topraklarımızın hasretiyle yaşıyoruz. Türkiye’ye gel en gurbetçiler aksanları farklı olduğu için ‘Alamancı’ olarak nitelendirilip alay konusu oluyor. Bu, biz gurbetçileri çok üzüyor. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimize ve onların vatan sevgilerine sahip çıkalım.”

POP ALBÜMÜ ÇIKARABİLİRİM
Konser öncesinde ünlülerin Twitter’daki atışmalarına da değinen Kubat, “Benim Twitter hesabım yok. Gazetelerden görüyorum ki birçok sanatçı oradan tartışma yaratıyor. Eskiden televizyon aracılığıyla göndermeler olurdu artık moda Twitter! Hiç tasvip etmiyorum bunu! Canlı canlı konuşmak varken sanal yollara başvurmayalım” dedi.
Pop tarzında bir albümle hayranlarının karşısına çıkabileceğini belirten ünlü şarkıcı, konserde ‘Misket’ adlı parçayı söylerken, hayranlarına şöyle seslendi: “Eurovision’a katılıp ‘Misket’i söylesem kesin birinci olurduk. Bu şarkıyı duyan herkes oynamaya başlamazsa, bu mesleği bırakırım. Misket tüm insanların ortak ritmidir. Herkes kendi ülkesine özgü şarkılar söylemeli ama bunu modernize etmeli. Misket, senfonik olmalı.”
***
Birlikte görünmek istemediler
Birliktelikleriyle herkesi şaşırtan ikili, önceki akşam Cihangir’de rakı-balık keyfi yaptı. Birlikte görüntü vermek istemeyen çift, ne kadar gazetecileri atlatmaya çalışsa da başarılı olamadı. Restorandan ayrı ayrı çıkan ikili, sonra aynı araca binerek Göktürk’teki evlerine doğru yola koyuldular.