SPOR-Yeni transferler kontrolden geçti

BEŞİKTAŞ-Karakartalın yeni transferleri Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan, bugün sağlık kontrolünden geçti. Maslak Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde Siyah-beyazlı
futbolculara bir takım testler yapıldı. Veli Kavlak, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan için imza töreninin ise, yeni sezonun açılışıyla birlikte diğer transferlerle beraber toplu olarak yapılacağı öğrenildi.

Beşiktaş’ın yeni transferleri, sağlık kontrollerinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Veli Kavlak, Beşiktaş’a transfer olduğu için büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Bu takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Tanju Kayhan ise Beşiktaş’ta kalıcı olmak istediğini ifade ederek, “Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Burada kalıcı olmak istiyorum” dedi.

Burak Kaplan da Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “İnşallah ilk sezonumuzda ilk şampiyonluğumuzu alır, yolumuza devam ederiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” diye konuştu.